«Αριστερά», η Αρρώστια του Τόπου

13227471_10209153813820283_35053509384252822_o

Του ΚΚ2.

Και έρχεται η ώρα που η πραγματικότητα σε ξεπερνάει. Μιλάω για τις τελευταίες αποκαλύψεις ότι είχαν άπαντες στριμούρα να ολοκληρωθεί η -όποια- συμφωνία για τα Σκόπια τώρα διότι μετά θα ερχόταν κυβέρνηση που δε θα ήταν «κυβέρνηση της αριστεράς» και θα είχαν προβλήματα να βρουν «πρόθυμους».

Να μιλήσω για το ότι οι ίδιοι «φίλοι και σύμμαχοι» διύλιζαν τον κώνωπα, λύσσαξαν να κυνηγάνε τον Σαμαρά και το Βενιζέλο μην τους ξεφύγει και δεν εφαρμόσουν κανένα κόμμα από όσα υπέγραψαν, τους ανάγκασαν να εκτροχιάσουν την πορεία τους με βεβιασμένες ενέργειες (πχ το κλείσιμο της ΕΡΤ), και την είσοδο στην κυβέρνηση διαφόρων Μικυ Μάους μπας και το γλυτώσουν.

Ενώ τώρα οι ίδιοι καταπίνουν την κάμηλο, στηρίζουν τον κουτσαβάκη με κοινοβουλευτικό προσωπείο για να τους φέρνει πλεονάσματα, αδιαφορώντας αν τηρεί τις υπόλοιπες δεσμεύσεις, από που τα βρίσκει, καθώς και για τις αναλύσεις διεθνών οικονομικών οίκων αλλά και του ΔΝΤ για το αδιέξοδο μιας τέτοιας στρατηγικής.  Αποικιοκρατία χρέους μέσα στην Ευρώπη του 21ου αιώνα με κυβερνήσεις-μαριονέτες και σε καθαρή διάσταση με την διαφαινόμενη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Η υποτέλεια πλέον έχει αριστερό πρόσημο! 

Να μιλήσω για το ότι διαφαίνεται πλέον καθαρά η τρομακτική αλήθεια ότι από κοινού οι πλούσιοι, μεγαλοβιομήχανοι, κλπ, στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ για να διαλύει την αστική τάξη και άρα κάθε ελπίδα αύξησης του ΑΕΠ για να μην αναδυθούν νέοι παίκτες, δηλαδή νέοι ανταγωνιστές και η οικονομία να γίνει καθαρά ολιγαρχική προς όφελός τους εκτός από «ακίνδυνους» περιφερειακούς κλάδους πχ μικροκαταστήματα εστίασης, σουβλατζίδικα, falafelατζίδικα, μικρά καφέ (τοστ-τυρόπιτα και καφές φίλτρου με €1) κλπ.  

Να μιλήσω για το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΣΕΙ το 80% του «λαού» που -πλέον- δεν τον ψηφίζει και το δείχνει με κάθε τρόπο κάθε μέρα και ώρα; Ότι οποιοσδήποτε είναι ετεροφυλοφιλικός, «κοιτάει τη δουλειά του», θέλει να βγάλει τίμια το ψωμί του, θρησκεύεται, διαμαρτύρεται για το ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την υπερπληθώρα ΛΑΘΡΟμεταναστών, εξαρτημένων ατόμων και την τοξικότητα της βιολογικής και πολιτισμικής παρακμής στη στη βιόσφαιρά του και επειδή κάνει έκκληση στο κράτος, τον βαφτίζουν φασίστα;

Αφήστε πια τι θα πάθει αν τον δουν να κάνει και το σταυρό του (ΟΥΑΙ!, ΒΑΒΑΙ!, ΠΑΠΑΙ!), είναι υπό στοχευμένο διωγμό διότι οι κοινωνιολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι η πίστη του σε σταθερές αξίες, όποιες και να είναι, αποτελούν απειλή από τις δικές του… Δυο θρησκείες δε χωράνε σε μια μικρή χώρα βλέπεις…

Η να παρατηρήσω ότι τους «παρεκκλίνοντες» αναλαμβάνουν αυτόκλητα να τους συνετίσουν (όπως και τους διπλανούς τους σύμφωνα με τις ναζιστικές και κομμουνιστικές θεωρίες περί «συλλογικής ευθύνης») διάφορα «αριστερά» Sturmabteilung (τάγματα εφόδου); Διότι ο αναιδής «νοικοκυραίος» δεν το βουλώνει, αυθαδιάζει στην κυβέρνηση της «πουδουφουά», δε θέλει να αφανιστεί σιωπηλά και να παραδώσει την πολιορκούμενη οικόσφαιρά του στα διάφορα βιολογικά, πολιτικά και πολιτισμικά ζόμπι, από δημόσιους υπαλλήλους (όχι όλους) πρεζάκια (όχι όλα) περιθωριακούς (όχι όλους); ΛΟΑΤΚΙ (όχι όλους) κλπ;

Τους οποίους η κακούργα, μοχθηρή και πανούργα «αριστερά» από απόκληρους τους έχει μετατρέψει όχι σε βιώσιμες κοινωνικές ομάδες αλλά σε σε χρήσιμους ηλίθιους, προωθημένα όπλα και υποχείρια επιβολής της ατζέντας της.

Η οποία ατζέντα της «αριστεράς» δεν έχει σχέση με φιλολαϊκές πολιτικές ή «ηθικά πλεονεκτήματα» και άλλες τέτοιες αηδίες. Τουναντίον είναι τραγικά απλή στη φιλοσοφία της: «Στραγγίζω τη χώρα όσο δεν πάει, ρουφώντας τους χυμούς της μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ταΐσω το 4% και τους απαραίτητους πραιτοριανούς». Μέχρι να τους φάει και αυτούς με τη σειρά τους (όπως ξαναγίνεται τώρα με το Λαφαζάνη ενώ έχουν ήδη καταναλωθεί και αφανιστεί πολιτικά ο Γλέζος – τον ακούτε πουθενά; η «Ζωή», ο Σακελλαρίδης, ο Μίκης Θεοδωράκης,  και πόσοι ακόμα μέχρι το τέλος…) και η ζωή συνεχίζεται. Για τους λίγους. Τους ελάχιστους. Φαντάζεστε ποιους.

Εξάλλου -ανατριχιάστε ελεύθερα- το ίδιο έκανε και ο Τσαουσέσκου. Και ο κομμουνισμός -Διαβάστε επιτέλους!- στη Ρουμανία δεν κατέρρευσε από υπερχρέωση -είχε μηδέν χρέος!- αλλά από άλλα πράγματα. Κυρίως δε από υπερπτώχευση!

Και να έχεις γνωστό αρθρογράφο να περιγράφει σε σειρά άρθρων ημερήσιου φύλλου την ιστορία και διάφορες πτυχές του «εμφυλίου» και να βλέπεις πως τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται, πως η τότε «αριστερά» (δηλαδή το ΚΚΕ, δεν είχαν συμβεί οι διασπάσεις) ένα μόνο πράγμα ξέρει να κάνει: Να εκμεταλλεύεται κενά εξουσίας, ή αδυναμίας του αστικού κράτους ή/ και στην προκείμενη περίπτωση, και την έλλειψη ιδεολογικής συνάφειας των ανίκανων Ευρωπαίων ηγετών και να χώνεται για να επιβάλλει τον παρασιτικό της εφιάλτη.

Το ίδιο έγινε το 1943-1946, το ίδιο γίνεται και τώρα.

Αν ήξεραν όλοι οι επιτήδειοι ή χρήσιμοι ηλίθιοι συριζαίοι με πολιτικά, αγαθοί ισαποστασάκηδες, καθηγητούληδες, επιτήδειοι δημοσιογράφοι, και φυσικά οι υπομοναδιαίοι υπονομευτές της Άκρας Δεξιάς και της μαξιμαλιστικής υπομοναδιαίας περιθωριακής κεντροδεξιάς (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣ!!!!! ΑΠΟΛΥΣΗ 300.000, ΑΠΕΛΑΣΗ 1.000.000 ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΤΩΡΑΑΑΑΑ!!!! και άλλα φαιδρά) της οποίας διάφορες κατίνες υπονομεύουν σκούζοντας στα κοινωνικά δίκτυα την μόνη δύναμη που μπορεί να στείλει στον αγύριστο την Χολέρα,  αν ήξεραν λέω, τι τύχη θα είχαν έτσι και ήμασταν σε άλλες εποχές θα σιωπούσαν. Αλλά κουκούτσι μυαλό .

Εδώ έστειλαν τον «γαλατά» της γειτονιάς που λέγαμε κάποτε, στον πρώην  «σύντροφο», τον Λαφαζάνη. Φανταστείτε τι θα έκαναν στους άλλους αφελείς ΣΥΡΙΖΑίους με πολιτικά, ιδίως στους χαζούληδες νεροκουβαλητές που βλέπουν «στροφές στη σοσιαλδημοκρατία» στον ύπνο τους. Το λεπίδιασμα σε αυτούς ενώ θα έσκουζαν και η ουροδόχος κύστη τους θα τους πρόδιδε, στη σκέψη και μόνο τι τους περίμενε, θα ήταν για τους δημίους τους  σαν την διασκέδαση μετά την δουλειά(…).

Θα ήθελα να πιστέψω όχι στο πολιτικό αισθητήριο των συμπολιτών μου (έσφαλλε πέντε φορές μέσα σε 18 μήνες το 2014-15) αλλά στην Ενωμένη Ευρώπη και στο ένστικτο επιβίωσης απέναντι στην πολιτική και πολιτισμική Χολέρα που μας έκατσε. Τι διάολο, έχουν καεί από τη φωτιά, έχουν πληγεί από την Αρρώστια…

Α ναι και στις Εκλογές. Οπότε (και εάν…;;;) γίνουν. Λέμε τώρα…

«Αριστερά», η Αρρώστια του Τόπου.

ΚΚ2

ΥΓ: Θυμάμαι και γελάω έναν αφελή κεντροαριστερό φίλο εκεί, τέτοια εποχή μετά τις εκλογές πριν τρία χρόνια. «Τουλάχιστον έδιωξε τους ακραίους» μου έλεγε. «Θα δούμε».

Εμ, είδαμε, που να μη βλέπαμε φίλε μου. Είδαμε και αποείδαμε!!!

 

Advertisements