Κοντός Ψαλμός, Αλληλούια

13227471_10209153813820283_35053509384252822_o

Του ΚΚ2.

Ο εξέχων συνομιλητής ήταν σαφής:

«…οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο όχι μόνον να μην μπορέσουν οι πρόσφατοι Έλληνες πολιτισμικοί και οικονομικοί μετανάστες στην αλλοδαπή να κατέβουν να ψηφίσουν αλλά οι ψήφοι να αντικατασταθούν από Ελληνοποιημένους αλλοδαπούς με έτοιμα ψηφοδέλτια.

Χώρια το ότι πριν γίνει η περίφημη βρώμικη έξοδος από τα μνημόνια μπορεί να σου κάνει και ένα «κουρεματάκι» 30% στις καταθέσεις «δεν είναι ψηφοφόροι μας», remember? και να τρέχουμε όλοι. Έτσι για να εξασφαλιστούν και να του δώσουν το πράσινο φως της εξόδου οι δανειστές εφόσον εκτός από ένα άκρως πτητικό πλεόνασμα το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε από υγιείς και παραγωγικές διαδικασίες, δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. 

Εξάλλου, ούτε τα capital controls, ούτε τα «κουρέματα» είναι κατά βάθος αντίθετα με την ιδεολογία τους. Μιλάμε για δέσμευση και κατάσχεση περιουσίας αν το καλοεξετάσουμε. Της οποίας η χρησικτησία από τους ένοχους εξ ορισμού ιδιοκτήτες επιτρέπεται υπό όρους. Μια χαρά high-tech κομμουνισμό μου θυμίζει.

Ακόμα και εμείς που τον είχαμε καταλάβει, δεν είχαμε συνειδητοποιήσει το ερεβώδες βάθος της νοσηρότητας της ψυχοσύνθεσης τους. Έχω την εντύπωση ότι κατά βάθος τον έχει πιάσει το σύνδρομο του ολοκληρωτικού ηγέτη του οποίου η αυτοκρατορία καταρρέει και αυτός ευρισκόμενος υπό πολιορκία στο bunker μισεί τον «λαό» του ο οποίος δεν τον στήριξε. Διότι όπως καταλάβατε δε μιλάμε για μια ομαλής συγκρότησης προσωπικότητα.

Και θα τον εκδικηθεί πριν παραδώσει την εξουσία. ΑΝ παραδώσει και ότι παραδώσει…

Και μην ξεφυσάς έτσι από αγωνία. Μπορεί και να κάνω λάθος στις εκτιμήσεις μου. Σύντομα θα ξέρουμε.

Κοντός Ψαλμός, Αλληλούια».

ΚΚ2

 

Advertisements