Από εδώ πάνε κι’ άλλοι…

13227471_10209153813820283_35053509384252822_o

Του ΚΚ2.

Ήδη εμφανίζονται οι πρώτοι τεκτονικοί τριγμοί στους πολιτικούς συσχετισμούς από τον Ιούνιο του 2015 (που και πολύ κράτησαν).

Τα καλά νέα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για χαμηλά ποσοστά, οι ΑΝΕΞΕΛ περνούν βαθειά κρίση από την οποία είναι αμφίβολο εάν θα βγουν από αυτή, ενώ η ΝΔ (η αξιωματική αντιπολίτευση και ο μόνος πολιτικός σχηματισμός που μπορεί να ρίξει τον Τσίπρα δηλαδή) πάει για αυτοδυναμία.

Η ΝΔ αντέχει παρά τον πόλεμο λάσπης και τις βολές των χρήσιμων ηλιθίων που βλέπουν σοσιαλιστικοποίηση στο πιο οπορτουνιστικό μόρφωμα που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα!

Αντέχει και ανταποκρίνεται και στις προκλήσεις των καιρών, αλλά και στις εκκλήσεις για ενότητα από τους νουνεχείς οπαδούς, φίλους και ακολούθους της είτε είναι κομματικά προσδεδεμένοι σε αυτή είτε απλά θέλουν να απαλλαγούν από το αριστεροστραφές οπορτουνιστικό μόρφωμα. Το οποίο παριστάνει την κυβέρνηση Δυτικής χώρας, ενώ στην πραγματικότητα κάνει πλιάτσικο μέσω φορολογίας παίρνοντας πίστωση χρόνου από μια αποπροσανατολισμένη Ευρώπη.

Τα κακά νέα είναι ότι το ΚΙΝΑΛ, παρά την αγωνία και τις προσοπάθειες των νουνεχών μελών του, περνάει επίσης κρίση ένεκα της ανοησίας (ή της ιδιοτέλειας) ενός αρχιχρήσιμου ηλίθιου αρχηγού μιας συνιστώσας του, ο οποίος επιμελώς καταπίνει την κάμηλο και διυλίζει τον κώνωπα, ενώ δεν μπορεί να χωρίσει δυο όνων πολιτικά άχυρα. Σαν αποτέλεσμα η ΝΔ ενδέχεται να μείνει χωρίς μάχιμο εταίρο παρότι αυτοδύναμη, ιδίως εάν το ΚΙΝΑΛ (θου Κύριε…) δεν κατορθώσει να μπει στη βουλή.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι η Αξιωματική αντiπολίτευση πρέπει να είναι προετοιμασμένη για σειρά προκλήσεων, ιδίως εαν ληφθεί υπόψη ότι ο Τσίπρας είναι κακός άνθρωπος, αδίστακτος, ΔΕΝ ξέρει να χάνει («bad loser» που λένε) και είναι σίγουρο ότι, όπως κάθε καταστροφικός άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, την ύστατη ώρα μέσα του θα επαναλάβει την γνωστή ρήση του Σαμψων «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων», έστω και σε πολύ πιο πρωτόγονα Ελληνικά από αυτά της μετάφρασης της Αγίας γραφής.

Είναι δε ακριβώς αυτή η ανεπάρκεια, η κακή ποιότητα και η γονιδιακή ροπή προς την καταστροφή που διακατέχει τα μέλη του οπορτουνιστικού μορφώματος, η οποία κάνει πολλούς να εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι η αποχώρηση τους από την εξουσία δε θα είναι ομαλή και θα συνοδευτεί από μεγάλη εθνική καταστροφή, η/ και απώλεια εθνικού εδάφους (πέρα από το όνομα της Μακεδονίας τις συνέπειες του οποίου θα τις μάθουμε μετά από χρόνια, λίγα ή πολλά).

Δυστυχώς τίποτα δεν έχει τελειώσει και όλα είναι ακόμα ρευστά.

ΚΚ2

ΥΓ: Άσχετο αλλά αν ήμουν στη θέση της Φώφης θα τον σούταρα ΤΩΡΑ τον Θεοδωράκη, να εξαερωθεί πριν τις εκλογές. Όπως και με τον Κουβέλη, ο άνθρωπος είναι ασταθής και ανερμάτιστος, δεν έχει τις ίδιες προτεραιότητες με τον αστικό χώρο που υπηρετεί και αυτό σημαίνει ότι είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα κάνει και άλλη κουτσουκέλα σε καμιά πιο κρίσιμη στιγμή, πχ σε εκλογή προέδρου Δημοκρατίας, και θα χτυπάμε τα κεφάλια μας στον τοίχο. Δεν είμαστε για τέτοια. Αρκετά με τους πολιτικά καθυστερημένους!!!

Advertisements