Η Εποχή Βρωμάει Καταστροφή! Προσδεθείτε ή Αντιδράστε!

13227471_10209153813820283_35053509384252822_o

Του ΚΚ2.

Δηλαδή για να καταλάβω επειδή τα πιάνω δύσκολα:

Σε εκείνο το ζοφερό καλοκαίρι της αχρείαστης διαπραγμάτευσης ο Τσίπρας έκανε ένα αχρείαστο δημοψήφισμα με το ακατάληπτο ερώτημα που παρατίθεται πιο κάτω με θυσία της Ελληνικής οικονομίας για δεκαετίες!!! Παρόλα αυτά, αμέσως μετά τον υπερψήφισαν!!!

Δημοψήφισμα 5-7-2015

Μετά από τρία χρόνια και εκ του μηδενός, ο ίδιος άνθρωπος ξαναπεριφρόνησε τον «λαό» δεν πάει να μαζεύονταν «ένα εκατομμύριο» να διαδηλώσει «για την Μακεδονία». Και δεν έκανε ένα δημοψήφισμα εκεί και μόνο εκεί που ΕΠΡΕΠΕ να κάνει. Ενώ -η μεγαλύτερη ειρωνεία!- ανάλογο δημοψήφισμα θα κάνουν ΜΟΝΟ οι Σκοπιανοί για πάρτη τους!!!

Και ρουθούνι δεν άνοιξε. Η μάλλον τις έφαγε ο χαζός ο Μπουτάρης ενώ οι ΣΥΡΙΖΑίοι κρυβόντουσαν και αποκαλούσαν «όχλο» τους διαδηλωτές.

Τελικά ωραίος ο γελαδερός μετέφηβος. Κατάλαβε από την αρχή με ποιους πρέπει να τα έχει καλά και με ποιους όχι. Τουλάχιστον δείτε τη θετική πλευρά: Σύμφωνα με κάτι λαϊκούς μύθους γλιτώσαμε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους από τη φωτιά αυτό το καλοκαίρι ανεξάρτητα από το προς τα που θα φυσούσε ο «στρατηγός-άνεμος», εκείνος ο πύρινος Βαρδάρης τότε, θυμάστε… Και βάρδα μην τον δείτε ξανά τροπαιούχο μετά τρία-τέσσερα χρόνια και τρέχετε…

Ρωτάτε πως ε; Αναρωτιέστε διότι αυτός τη δουλειά του και τη δουλειά των πατρόνων -εντολοδοτών- του κάνει, θα μου πείτε. Ο… «λαός» όμως που κάποτε έστηνε «ΚΡΑΙΜΑΛΑΙΣ», δεν βλέπει; Η εξάντλησε όλα τα πυρομαχικά του στους; «προηγούμενους». Οι οποίοι ήταν «δεξιοί», «νεοφιλελέυθεροι» ή ότι άλλο, ενώ με την πουδουφουα είδε το φως το αληθινό.

Σαν την δεκαπεντάχρονη παιδίσκη που βλέπει τον εικοσάχρονο εξωσχολικό μακρυμάλλη πάνω στη μηχανή στην είσοδο του σχολίου και κάτι παθαίνει, ενώ εκείνη τη στιγμή πιθανόν να υπογράφει ένα ναρκωμένο ταξίδι χωρίς επιστροφή με κατάληξη μια μετωπική με 200 χλμ σε ένα τοίχο. Γιατί όλο το κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον αλλά και οι γονείς της; απέτυχαν να της εξηγήσουν τη διαφορά ανάμεσα στην ελευθερία και την αυτοκαταστροφή.

Α, φίλοι μου, τι ρωτάτε γιατί τότε έτσι και τώρα αλλιώς; Πως τη μια δηλαδή θέλαμε «ΚΡΑΙΜΑΛΑΙΣ» ενώ τώρα τη στιγμή της γραφής του παρόντος είναι απλά Τρίτη;

Μα είναι απλό: Η προδοσία και η αδικία θρέφει αυτόν που έχει εκπαιδευτεί στο να είναι θύμα διότι του δικαιολογεί το λόγο ύπαρξης. Είναι το σύνδρομο του μαζοχιστή ερωτευμένου κερατά. Θέλει να πάει στο μέρος που βρίσκεται η το ταίρι του με τον παράνομο έρωτα, να τους δει να ερωτοτροπούν, να φιλιούνται, να χαμουρεύονται. Θέλει να το νοιώσει καλά ότι τον απατάει. «Θέλω να το δω», σου λέει.

Και μετά, όταν πλησιάζουν εκλογές, το μυαλό ξανασκαλώνει, δεν πάει να έχει γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος «Θέλω να δώσω άλλη μια ευκαιρία» σου λέει. Είναι «καλό παιδί κατά βάθος». Άδικο, δυο μέτρα και δυο σταθμά, he gets away with murder που λένε στην Αυγούλιανη της Κατωποταμίτσας, αλλά τελικά, στον έρωτα και την πολιτική, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Εκτός εάν… Αλλά Ποιος;

ΚΚ2

ΥΓ1: Εκεί στη ΝΔ καλά; Πήγατε στη Madison Avenue που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, ή θα πάτε μετά τις εκλογές; Ξέρετε, αυτοί είναι ικανοί να πουν ότι φταίει η Μαρέβα για το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης. Α ναι, και η Ζίμενς…

ΥΓ2: Ανησυχώ όπως και πολλοί άλλοι. Η εποχή βρωμάει καταστροφή, όπως μια φορά κάθε 40 χρόνια. Είτε προσδεθείτε, είτε αντιδράστε.

 

 

 

Advertisements