Πρώην belly dancer η καμήλα του Τσίπρα!

 

Το πρακτορείο Fake News Agency (FNA), πρωτοπόρος στην παραγωγή ποιοτικών και αξιόπιστων ειδήσεων, προβαίνει σε αποκάλυψη-σοκ! Ξεσκεπάζει το τερατώδες ψέμα του Αλέξη Τσίπρα που δήλωσε στο Brookings Institution ότι “we have already eaten the camel and now there is the queue”! Η αλήθεια, όμως, είναι εκ διαμέτρου αντίθετη και το FNA βάζει πλώρη για το βραβείο Πούλιτζερ μ’αυτήν την κολοσσιαία δημοσιογραφική επιτυχία του!

Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι η εν λόγω καμήλα όχι μόνο δεν φαγώθηκε, αλλά ζει και βασιλεύει. Είναι 38 χρονών σήμερα, λέγεται Ζουμπέιντα και είναι Αιγύπτια παλαιστινιακής καταγωγής. Μετακόμισε στην Ελλάδα την δεκαετία ‘80, καθώς ο μπαμπάς της, φανατικός οπαδός του Γιάσερ Αραφάτ και του Ανδρέα Παπανδρέου, ήθελε να ζήσει τον επαναστατικό του μύθο στην Ελλάδα. Την επόμενη δεκαετία η Ζουμπέιντα εμφανιζόταν στα ελληνάδικα ως belly dancer και έκανε πολύ μεγάλη καριέρα. Εκείνη την εποχή καθιερώθηκε και το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο Queue, καθώς οι φαν της σχημάτιζαν ατελείωτες ουρές, προκειμένου να απολαύσουν τον αισθησιακό χορό της.

Σήμερα η Ζουμπέιντα-Queue έχει σχολή χορού για καμήλες, αν και εκφράζει φριχτά παράπονα για την υπέρμετρη φορολογία και το αντιεπιχειρηματικό κλίμα στην Ελλάδα. “Επί Ανδρέα Παπανδρέου ζούσαμε μια χαρά και τον θαυμάζαμε στο σπίτι μου, όπως τον θαυμάζει και ο Τσίπρας άλλωστε”, δήλωσε στο FNA η γνωστή καλλιτέχνιδα, “αλλά αυτή η ξεφτίλα σήμερα δεν αντέχεται. Αμα είναι να πληρώνω Καρανίκες με τους φόρους μου και με τον ιδρώτα μου, να τον φτύσω τον σοσιαλισμό με τα λεφτά των άλλων! And by the way, σ’έχει φτύσει ποτέ καμήλα;”.

Πλάμεν

Υ.Γ. Το πρακτορείο Fake News Agency (FNA) διαψεύδει με οργή και αγανάκτηση τις κατηγορίες ότι δήθεν κατασκευάζει ειδήσεις. Η αλήθεια είναι ότι το FNA προπορεύεται και δεν κατασκευάζει, αλλά προ-κατασκευάζει ειδήσεις, με τις οποίες στη συνέχεια τροφοδοτεί τα ΜΜΕ της σειράς. Το πώς χειρίζονται τα ΜΜΕ τα προϊόντα του FNA και πώς τα χάφτει το κοινό είναι δικό τους θέμα. Οπως ο Λούκυ Λουκ είναι πιο γρήγορος από τη σκιά του, έτσι και το FNA είναι πιο γρήγορο από την είδηση – πρώτα ενημερώνει το κοινό του και μετά σκάει η είδηση. FNA- ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.

Plamen Tonchev

Advertisements