Η Συνενοχή Είναι Σιωπηλή…

13227471_10209153813820283_35053509384252822_o

του ΚΚ2.

Αυτό που οι δημοσιογράφοι ρωτούν με μανία τους Νεοδημοκράτες πως θα αναστρέψουν τα μέτρα που υπογράφει ο ΣΥΡΙΖΑ λες και τα υπέγραψε η ΝΔ, με ξεπερνάει. Προφανώς δεν έχουν ακούσει την έκφραση «γουρούνι στο σακί» σχετικά με το ότι για να γνωμοδοτήσεις για κάτι πρέπει προηγουμένως να ξέρεις ΤΙ παραλαμβάνεις.

Επίσης μου κάνει εντύπωση το γιατί δεν ρωτούν τους ΝΔάτες πως θα επανεκκινήσουν τις επενδύσεις, το Ελληνικό κλπ και πως θα προωθήσουν τις ιδιωτικοποιήσεις. Που είναι τα μόνα απτά θέματα από τα οποία μπορεί να έρθει η οποιαδήποτε αρχική αναστροφή της εθνικής πορείας.

Πριν αποφασίσουν οι εναπομείναντες παραγωγικοί άνθρωποι να έχουν σαν  πρώτο μέλημα να βγάλουν διαβατήριο. Η να ανοίξουν κάτι άλλο εκτός από γυράδικα, street food joints και καφετέριες. Δεν μπορείς να περιμένεις να εμπνευστεί κάποιος το επόμενο Τaxi Βeat και Uber σε συνθήκες Ουγκάντας με 70% φορολογία και ενώ κινδυνεύει να δημευτεί το σπίτι τους σε λίγα χρόνια.

Το ξέρω πως πουλάει η δυστυχία των συνταξιούχων γονέων, η λύση όμως βρίσκεται στην δυνατότητα δημιουργίας πλούτου εκ μέρους των νέων και όχι η εκδίωξη τους με κομμουνιστικές και δημευτικές φορολογίες και τιμωρητικές ιδεοληψίες από τους κυβερνώντες και ούτε με δημόσιες εκτελέσεις και ραβδισμούς δημοσίων υπαλλήλων (που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, το ξέρουμε) στο Σύνταγμα όπως φαντασιώνονται μερικοί φίλοι.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να μπει νυστέρι σε αυτό το άθλιο κράτος.

Πριν μας στείλει στη δραχμή, πριν ξεσπάσει καμιά επιδημία καμιάς εξαφανισμένης στον υπόλοιπο κόσμο αρρώστιας, πριν χάσουμε κανένα νησί ή «νησάκι», πριν ακουστεί κανένα «άι σιχτίρ», κανονικό και όχι προκατασκευασμένο σε εργαστήρια κοινωνικής μηχανικής όπως το καλοκαίρι των «αγανακτισμένων», και τρέχουμε όλοι. Άσχημα.

Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.

Φιλικά,

ΚΚ2

ΥΓ: Περιμένω τον πρώτο να μου πει πως «δεν έχω δικαίωμα να υποδεικνύω στους δημοσιογράφους τι θα ρωτούν» να δω κάτι.

Advertisements