Οι Πυροσβέστες και το Ελληνικό

13227471_10209153813820283_35053509384252822_o

του ΚΚ2

Ξέρεις, Κυριάκο, το ότι κοντά 50 δικοί σου βουλευτές είχαν την ευαισθησία να κάνουν κίνηση δικαίως ή αδίκως για τους 5000 καλώς ή κακώς κρατικοδίαιτους πυροσβέστες αλλά όχι για τις 50.000 θέσεις εργασίας της επένδυσης του Ελληνικού που καθυστερούν χαρακτηριστικά και κανείς από τη ΝΔ δεν έχει δείξει τον ίδιο ζήλο, δείχνει «κάπως».

Και μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά αν μπεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί και να καταλάβεις (γιατί οι συγκεκριμένοι βΟλευτές -σωστή η ορθογραφία, μην ενίστασθε- μάλλον δεν έχουν καταλάβει…) ότι με το να μπλέκονται ορισμένοι εκεί που δεν τους έσπειρε κανείς μόνο κακό κάνει. Και οι οι ψήφοι που υποτίθεται ότι κερδίζεις από κάτι τέτοιες αστοχίες χάνονται από αλλού στο πολλαπλάσιο.

Και αν δεν καταλαβαίνεις τώρα και εσύ και οι υπόλοιποι το λόγο, θα τον καταλάβεις όχι από το πόσοι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, (που έτσι και αλλιώς θα είναι πολύ λιγότεροι από άλλοτε εκτός από αυτούς που «δεν τους πάει το χέρι» και οποίοι δε θα σε ψήφιζαν έτσι και αλλιώς ποτέ), αλλά από το πόσοι ΔΕΝ θα ψηφίσουν ΝΔ από την ΤΕΡΑΣΤΙΑ δεξαμενή των αναποφάσιστων και των ανέργων ελευθέρων επαγγελματιών, πρώην υπαλλήλων του Ιδιωτικού τομέα, πρώην και νυν επιχειρηματιών και λοιπών παριών. Οι οποίοι δε σου χρωστούν και δεν τους χρωστάς αλλά απλά είναι αηδιασμένοι από όλους και όλα και το μόνο που θέλουν είναι μια υγειής εθνική πλατφόρμα για να κάνουν επιχείρηση και καριέρα. Και τους οποίους με αυτές τις ανοησίες ορισμένων βΟλευτών σου, δεν τους έχεις κερδίσει ακόμα όσο θα μπορούσες και κυρίως, όσο θα έπρεπε.

Και το τι μπορεί να σημαίνει αυτό που γράφω θα το δεις όταν δεν θα καταφέρεις την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές διότι ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς (κακώς, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω για να τους μεταπείσω από ότι κάνουμε ήδη εδώ πέρα) δε θα σε ψηφίσει με αποτέλεσμα να πρέπει να συνεννοηθείς με τη Φώφη (όχι με το ΠΑΣΟΚ, με τη Φώφη, επαναλαμβάνω, έχει σημασία) και με καλώς ή κακώς καλούς μεν, αρχηγίσκους υπομοναδιάιων κομμάτων δε, και πάλι μπορεί να μην βγαίνουν τα κουκιά και η χώρα να εισέλθει σε νέα, χειρότερη εκλογική περιπέτεια…

Οπότε κάνε την υπέρβαση, μην ακούς τους οπαδούς του Β’ του Νωθρού, στηρίξου σε ανθρώπους με τις ποιότητες που σε ψήφισαν, και τράβα και που και που κανένα αυτάκι. Δε χάλασε ο κόσμος.

ΚΚ2

ΥΓ: Αυτός ο δήμαρχος της Γλυφάδας που με νηπιώδεις δικαιολογίες αντιστέκεται στην επένδυση του Ελληνικού είναι λέει Νεοδημοκράτης; Τι λες βρε παιδί μου, δεν το ήξερα!

Να τον χαίρεστε.

Advertisements