Από εμάς και μόνο…

13227471_10209153813820283_35053509384252822_o

 

του ΚΚ2

ΑΝ αύριο μαζεύονταν 1.000.000 εκατομμύριο ελεύθεροι επαγγελματίες, μικροπειχειρηματίες, άνεργοι και φώναζαν απλά «ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ» νομίζετε ότι δε θα είχε αποτέλεσμα;

Αλλά όχι, μας φταίει ο Κούλης που δεν θέλει να απολύσει 200.000 δημ. υπαλλήλους.

Well, I’ve got news for you: Όσο δεν διεκδικούν αυτοί που πρέπει, αυτά που πρέπει και περιμένουν από ένα Αδωνη (τον οποίο βρίζουν αμέσως μετά) να «τα πεί» αλλά χωρίς να τσιρίζει κιόλας γιατί είναι… ακροδεξιό, η από ένα Μητσοτάκη να… εξαγγείλει απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, εκεί όπου η κοσμιότητα συναντάει την αναίδεια του βρωμόπαιδου που δεν έφαγε τη σωστή σφαλιάρα όταν έπρεπε, αυτά θα γίνονται.

Το λέω διότι όσο καλών προθέσεων να είναι ο Μητσοτάκης και όσο κακών να είναι ο Τσίπρας, είναι η δικιά σας τσέπη και το δικό σας σπίτι που κινδυνεύουν. Και ναι, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ πάει να καπελώσει τη Χρυσή Αυγή, ΟΦΕΙΛΕΤΕ να πάρετε θέση. Και αν το κυριότερο πρόβλημά σας είναι το αν θα σας «καπελώσει» ο Μητσοτάκης (ή ο Βενιζέλος σε ένα εναλλακτικό σύμπαν) τότε είστε (και είμαστε) άξιοι της τύχης σας.

Καθίστε εκεί, να σας εκβιάζουν να βάλετε τα χρήματά σας στην τράπεζα, να σας τα κουρέψουν, να πληρώνετε εκόντες-ακόντες με πλαστικό χρήμα σε μια αγορά των €300 μισθούς που δεν υπάρχει σάλιο ρευστό, λες και είμαστε Γερμανία και Σουηδία με τις ανάλογες αποδοχές και τις ανάλογες καταθέσεις. Ενώ ταυτόχρονα οι comme-il-faut του Da Capo να είναι σκεπτικοί για το φύλο των Αγγέλων, λες και θα γλυτώσουν από τις ορδές των τρελαμένων ή θα τους απωθήσουν με… μπάλες Χριστουγεννιατικων δέντρων όταν θα γίνει το μεγάλο μπαμ.

Αλλά και τότε, δεν μπορεί, θα φταίει πάλι ο Κούλης που δεν απολύει 300.000 ΔΥ και ο Άδωνις που… τσιρίζει. Πάντως ο Σόιμπλε δε θα φταίει και ας μου κάθεται λιγουλάκι στο λαιμό.

Φοβάμαι πως από εμάς εξαρτάται αν θα φύγουν. Πλέον. Από εμάς και μόνον…

ΚΚ2

ΥΓ «Μα δε φοβάμαι, δεν έχω τίποτα να κρύψω»

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!