Οι «Γραμμιτζήδες» του ΣΥΡΙΖΑ

13227471_10209153813820283_35053509384252822_o
Μετά από έρευνες κατέληξα πως χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

1. Ο «Οπαδός».

Από το πρωί ως το βράδυ αποθεώνει την κυβέρνηση και τον Τσίπρα προσωπικά. Και να τα «Στηρίζει τους ευάλωτους οικονομικά ο Τσακαλώτος», «Πάμε φουλ για κούρεμα του χρέους» κλπ κλπ. Σπάνια κατηγορία γιατί ο κόσμος δεν είναι τόσο μαλάκας και τους έχει πάρει είδηση.

2. Ο «Ύπουλος».

Τέκνικλι, δεν υποστηρίζει ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ. Ψιλοχώνει μάλιστα αλλά τα χωσίματα είναι του στυλ: «Αλέξη, πρόσεχε μη γίνεις σαν κι αυτούς» ή «Το ό,τι γλιτώσαμε από τους νεοφιλελέδες δε σημαίνει πως πρέπει να ιδιωτικοποιήσουμε το νερό. Έστω και αν θα το κάνουμε με ευνοϊκότατους όρους». Ουσιαστικά, σπρώχνει με χίλια τους συριζανέλ υπογείως. Η πιο άθλια και σιχαμερή κατηγορία.

3. Ο «Αντινεοφιλελές».

Δεν ασχολείται ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Απλώς βρίζει συνεχώς τους υπόλοιπους: «Ο Κούλης έκανε αυτό», «Ή Φώφη έκανε εκείνο», «Δείτε τις έγραψε ο Χωμενίδης/ Τατσόπουλος/ Χειμωνάς» κ.ο.κ. Αφήνει φυσικά να εννοηθεί πως έχουμε την πιο άξια και αΘρώπινη κυβέρνηση στον κόσμο.

4. Ο «Διεθνής».

Δεν γράφει τίποτα για τα της Ελλάδας. Μόνο αποθεώνει τους διάφορους Φάρατζ, Πούτιν, Ιγκλέσιας και τον «αγγλικό λαό που είπε ΟΧΙ στη λιτότητα» βρίζοντας τους αντίστοιχους Ολάντ, Χίλαρι και φυσικά Σόιμπλε-Μέρκελ.

5. Ο «Κομμάντο».

Στο προφίλ του βάζει μόνο τραγουδάκια. Μεταφέρει όμως τη δράση στα δικά μας προφίλ με προσβολές και ύβρεις κάτω από αντικυβερνητικές αναρτήσεις. Αν κάποιος κάνει το λάθος και απαντήσει, έχει έτοιμο το πρισκρι το οποίο εννοείται πως θα κόψει και θα ράψει στα μέτρα του.

Καλό είναι όλοι αυτοί να μην περνάνε ούτε απ’ έξω από τη λίστα των φίλων μας.

 

Thanassis Chimonas

Advertisements