Επιτέλους, Βρείτε τα! (2)

13227471_10209153813820283_35053509384252822_o

του ΚΚ2

Διαβάζω πάλι τα σχόλια των μεμονωμένων γραφίδων της «αποδώ» πλευράς.

Πάμε μια ξανά-μανά γιατί από ότι φαίνεται, μυαλό δεν βάζουν ορισμένοι.

Να παρατηρήσω λοιπόν -πάλι!- ότι οι «απέναντι» έχουν δημιουργήσει μέτωπο σχεδόν αρραγές: από τη μια ένα παραφουσκωμένο -φοβάμαι με ιδιωτικά κεφάλαια- νεοταξικό χιπστερικό, δήθεν ακροαριστερό μόρφωμα πλουσίων που πλέον μετά τον Σεπτέμβριο του 2015 μου θυμίζει περισσότερο μπουζουξήδες μπλεγμένους με χρέη και ρωσίδες και λιγότερο «αριστερούς», το οποίο δρα σε αγαστή σύμπνοια με μια ακροδεξιά σκωληκοειδή απόφυση που σήμερα μάλλον δεν μπαίνει στη βουλή.

Και έχουμε και την «αποδώ» πλευρά, όπου ο ένας μας μυρίζει, ο άλλος μας βρωμάει, ο τρίτος μας ξινίζει, «ο ηγέτης δε μας αξιοποίησε όσο αξίζαμε» και σε λίγο θα ακούσουμε από την άλλη και κανένα ηγέτη ή ηγετίσκο υπομοναδιαίας επιρροής σε κανένα κρεσέντο να λέει «δε μου αξίζει αυτός ο λαός» και θα κλείσει το καρέ της διασπαστικής παράνοιας.

Παιδιά, επειδή το πράγμα μάλλον επείγει , ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ είτε αν μπορούμε να αναδείξουμε ένα νέο κόμμα και ηγέτη (και guess what: δεν προλαβαίνουμε!), είτε να αρπάξουμε από το αυτί όλα αυτά τα κόμματα, τα κομματίδια και τις παραφυάδες της «αποδώ» πλευράς και να τους πούμε να συνετιστούν και να ενωθούν. Όπου μαζί ΚΑΙ με τη φιλελεύθερη φιλοαστική πτέρυγα της ΝΔ να δημιουργηθεί ένα μέτωπο απέναντι στη λαίλαπα που προσπαθεί να μας υποβάλλει ένα νέο, αποκρουστικό πολιτισμικό και αξιακό ιδίωμα. Ότι δηλαδή όλα είναι τσιπουράδικα, τριχωτά, δημιουργικά ασαφή, και όπου όπως φαίνεται, το μόνο σίγουρο είναι ότι πως σε λίγο αν δεν έχουμε πρόσβαση στους περιορισμένους κρουνούς χρηματοροών του καθεστώτος (classic) θα πεθάνουμε σαν τα ποντίκια. Ποιος ιδιωτικός τομέας!

Το μήνυμα λοιπόν είναι: ΕΝΩΘΕΙΤΕ όσο είναι καιρός. Ναι, είναι πιθανόν ότι αυτή τη στιγμή ένα παιδί δέκα ετών να προόρισται να γίνει ο νέος άσπιλος, άχραντος και εκ παρθενογενέσεως άμωμος ηγέτης της φιλελεύθερης φιλοΕυρωπαϊκής (και όχι απαραίτητα φιλοσοϊμπλεϊκής) παράταξης (κάτι σαν τον αντίχριστο που όλο τον περιμένουμε και ποτέ δεν έρχεται ένα πράγμα). ΟΚ.

Αντέχετε άλλα είκοσι χρόνια αναμονής; Είσαστε σοβαροί; Τι στην ευχή δεν καταλαβαίνετε;

Οπότε Κυριάκος, Σκυλακάκης, Τζήμερος, Άδωνις, Χατζηδάκης, Μάνος όσο αντέχει, άλλους που ξέχασα και όσους θέλουν από ποτάμια, γιοφύρια και αλλοπαρμένες Φώφες αν βάλει μυαλό και σταματήσει το παραλήρημα,  αυτούς έχουμε, δεν προλαβαίνουμε να…  γεννήσουμε άλλους και να περιμένουμε δεκαετίες να αντέξουν το χειρότερο που ζούμε και εγκαθιδρύεται στη χώρα σαν απάντηση υποτίθεται στο κακό παλιό.

Αυτούς οφείλουμε να εκπαιδεύσουμε και να πιέσουμε να κόψουν το λαιμό τους να ανατραπεί το σκηνικό άμεσα και το 2021 να έχει ήδη αρχίσει η Ελλάδα να φαίνεται φυσιολογική χώρα. Να ένας αντικειμενικός στόχος για εμάς. Διότι ο Τσίπρας ή αυτοί που μας τον κατσίκωσαν, έτσι δουλεύουν, γι’ αυτό και οι ΝΔήδες είναι ένα βήμα πίσω στη σκακιέρα και οι ικανές πλην ασύντακτες και ασυντόνιστες γραφίδες αναλίσκονται πολλάκις σε τρομαγμένες ριψασπιδικές αναρτήσεις χωρίς να προτείνουν τίποτα.

Εκτός αν περιμένετε να κλείσει ο Τσίπρας τον κύκλο του. Και αυτό γίνεται, ιδίως όταν τελειώνει το «bayoko». Να θυμίσω όμως ότι ο τελευταίος κύκλος ανωμαλίας έκλεισε με την απώλεια της μισής Κύπρου και με μια Ελλάδα με οικονομικά μεγέθη που καμία σχέση δεν είχαν με τα σημερινά όσον αφορά χρέη και υποχρεώσεις. Ήταν πολύ καλύτερα.

Το εγώ στις business είναι καλό, αλλά στην πολιτική, ιδίως όταν η επιρροή σου είναι υπομοναδιαία, είναι κακό. Και δεν μπορώ ΚΑΝ να σκεφτώ πόσο ακριβά μπορεί να πληρώσουμε τα πληγωμένα ΕΓΩ της παθολογίας ορισμένων αν δεν υπάρξουν συναινετικές κινήσεις.  Ενωθείτε να αποκτήσετε ροπή αλλιώς κάτω της μονάδας ήσασταν, κάτω της μονάδας είσαστε, και αν μείνετε διασπασμένοι κάτω της μονάδας θα είσαστε στον αιώνα τον άπαντα.

Συνέλθετε και βρείτε τα διότι ενώ εσείς μαλώνετε και αυτοΠΛΟΚάρεστε για το φύλο των αγγέλων, οι άλλοι τα «έχουν βρει» και σας γλεντάνε. Στεγνά.

ΚΚ2

Advertisements