Διαγραφές ΕΣΗΕΑ – Τίτλος Τιμής στη Νέα Μεταπολίτευση

Π

του ΚΚ2.

Μέσα στον καταιγισμό ασχήμιας, στρεψοδικίας, υπερβολών, ψεμμάτων, μισαλλοδοξίας και δυσανεξίας προς τη διαφωνία όπως την εμφανίζει η «αριστερά» της οποίας τα βήματα ακούγονται να αντηχούν όλο και πιο ηχηρά στην αμετανόητη σκαλί-σκαλί κάθοδό της  στο βαθύ πηγάδι στου Κακού τη σκάλα, ακούσαμε και το τελευταίο, ότι επίκεινται δηλαδή ξανά διαγραφές εκ μέρους της ΕΣΗΕΑ κάποιων οι οποίοι δεν απήργησαν και κάποια στιγμή απηυδισμένοι τόλμησαν!, ναι! Ω! Τόλμησαν your honour! να ενημερώσουν το κοινό για μια από τις κρισιμότερες στιγμές της μεταπολεμικής ιστορίας.

Και τώρα μαθαίνουμε ότι ζητείται η κεφαλή τους επί πίνακι, «διότι δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις» και επέμειναν να καλύψουν πολλά και διάφορα, μεταξύ των οποίων και το συνέδριο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (συμβαίνουν κάτι τέτοια στις μισητές αστικές δημοκρατίες, ξέρετε), αλλά και να διερευνούν τις καταιγιστικές εν κρυπτώ ελέω απεργίας (how convenient) της ΕΣΗΕΑ εξελίξεις της άτακτης και αλλοπρόσαλλης υποταγής με αλλεπάλληλα μνημόνια, κανονικά, προληπτικά, μεταχρονολογημένα, αναδρομικά, «καβάτζες», ότι νάναι -you name it- μνημόνια να φάνε και οι κότες! Εξελίξεις τις οποίες περιμένει εναγωνίως ένα 80% και αλματωδώς αυξανόμενο ποσοστό του Ελληνικού λαού που  -ακούς εκεί οι θρασύτατοι!- αγωνιούν λέει για τα χρήματά τους, τις επιχειρήσεις τους, τις περιουσίες τους, τις ζωές τους! Να τους σώζεις, να σώζεις την Ευρώπη ολάκερη και αυτοί να έχουν αντιρρήσεις!

Ξέρετε, μέρες που είναι, κάποιος θρησκευόμενος θα σχολίαζε πως «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι». Εγώ θα έλεγα κάτι πιο απλό:

Αντιληπτό βέβαια ότι ο πανικός έχει σαν επακόλουθο σπασμωδικές κινήσεις. Προσέξτε όμως κύριοι μήπως το φίμωτρο, που πάτε μέσω τρικυμίας εν κρανίω να βάλετε στους συναδέλφους σας, το γευτείτε στην δική σας τη μουσούδα. Διότι το εκκρεμές της μεταπολίτευσης που με τόσο ύπουλο και άτιμο τρόπο σύριζα υφαρπάξατε την ψήφο των αφελών για να την προστατέψετε, έφτασε στο άλλο σημείο ισορροπίας. Τερμάτισε. Βάρεσε ταβάνι, πως το λένε. Πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν σταματήσετε να ασχημονείτε (όπως είθισται σε «αριστερούς» Κλαζομένιους της πολιτικής), να προκαλείτε και να ξενίζετε με συμπεριφορές που θυμίζουν άλλες καταστάσεις που κάποιοι μεγαλύτεροι τις θυμούνται από πριν εδώ και κοντά μισό αιώνα, θα είσαστε εσείς οι δακτυλοδεικτούμενοι της Νέας Μεταπολίτευσης.

Και θα καταντήσετε το να έχει διαγραφεί κάποιος από εσάς, από αυτή την «ένωση συντακτών» τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, να αποτελεί τίτλο τιμής  για τις μελλοντικές γενιές δημοσιογράφων και παράσημο ανδρείας για τη Νέα Μεταπολίτευση που τώρα αρχίζει. Όπως αποτελεί τίτλο τιμής κάθε πράξη αντίστασης ενάντια στην δυσανεξία στην αντίθετη γνώμη. Διότι τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις σαν από ταινία νεκροζώντανων αποτελούν -τι άλλο- ενδείξεις ολοκληρωτικής νοοτροπίας και αυταρχισμού από ανθρωπάρια που επειδή δεν μπορούν να πείσουν καταφεύγουν στο επιβάλλουν δια της βίας τη μικρή ποταπή τους ύπαρξη και ασήμαντη γνώμη τους στους υπόλοιπους.

Χαίρομαι που δεν είμαι δημοσιογράφος. Ιδίως τέτοιος «δημοσιογράφος».

ΝΤΡΟΠΗ!!!

ΚΚ2

Advertisements