Hannibal Ante Portas?

23

από τον ΚΚ2.

Μέσα στα όλα τα σουρεαλιστικά τα οποία μας έχουν βρει, ακούστηκε και η φράση από πρώην μέλος και υπουργό (όχι ιδιαίτερα πετυχημένο) των κυβερνήσεων ΝΔ ότι «η νεοφιλελεύθερη«(sic) αντίληψη (κάποιου από τους υποψηφίους της ΝΔ) θα μπορούσε να λειτουργήσει μόνο «σα συνιστώσα». Ναι!!! Ακούστηκε και αυτό!!!

Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να φθαρώ αναλύοντας ούτε την πολιτεία της διακυβέρνησης που συμμετείχε, ούτε την ολιγωρία της πρώτον στην ελάττωση του ρυθμού αύξησης του χρέους, και δεύτερον στην αξιοποίηση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων που και μόνο αυτά θα μπορούσαν να αποφέρουν πολλαπλά οφέλη(*) και να δημιουργήσουν θετικά παραδείγματα ανάπτυξης πριν καλά-καλά θεριέψει η ξενοκίνητη (γνώμη μου) ροζ χολέρα που πέρασε και μας διέλυσε.

Δε θα αναφερθώ επίσης στο ότι ο ίδιος κύριος πρόσφατα συναγελαζόταν με τον επίσημο διασκεδαστή του τωρινού καθεστώτος, προκαλώντας το κοινό αίσθημα των οπαδών της αστικής τάξης και πρωτίστως της παράταξής ΤΟΥ. Ούτε στο ότι ο άνθρωπος με τον οποίο έβγαινε μαζί φωτογραφίες είναι εκείνος ο οποίος στην τελική ήταν σύμμαχος όλων αυτών που πήγαν «καροτσάκι» (για να μην πω τίποτα βαρύτερο) την συγκυβέρνηση όλα αυτά τα πέντε χρόνια, που και αυτός συμμετείχε, και έκανε αισχρή και ανερυθρίαστη προπαγάνδα απο τις εκπομπές του.

Ούτε θα αναφερθώ στο ότι άνθρωποι σαν και αυτόν καλώς ή κακώς συντέλεσαν στα ιστορικά χαμηλά ποσοστά του κόμματος του, από το οποίο τον πληροφορούμε ότι ας μην ανησυχεί, μάλλον έχει ήδη αποκοπεί η «νεοφιλελεύθερη συνιστώσα» που τόσο φοβάται, εφόσον ήδη αυτός και οι όμοιοί του με τις κατα καιρούς δηλώσεις τους έδιωξαν πολλούς, πάρα πολλούς αφελείς πλην τίμιους ανθρώπους που νόμιζαν ότι θα έβρισκαν καταφύγιο είτε στην Αποχή από τις κάλπες, είτε Κύριος οίδε που αλλού (…). Ανθρώπους και εν πολλοίς σκληρά εργαζόμενους για τους οποίους η ελευθερία της αγοράς, την οποία υπηρετούν υπό συνθήκες διωγμού ακόμα και επί κυβερνήσεων του κόμματός του, είναι τίτλος τιμής και χαρά δημιουργίας και οι οποίοι δεν ανέχονται να τους υβρίζει ο κάθε τυχάρπαστος. Γι’ αυτό και η ΝΔ έχει γίνει σκιά του εαυτού της. Αλλά μάλλον δεν το γνωρίζει, διότι όπως μάθαμε, τα φαξ ήταν απασχολημένα τους τελευταίους μήνες… (**)

Όχι, δε θα αναφερθώ σε όλα αυτά. Εκείνο όμως που θα ήθελα είναι όταν με το καλό τελειώσουν αυτές οι εκλογές, όποιος και να έχει εκλεγεί αρχηγός σε αυτό το κόμμα, να βάλει προσεκτικά μια τάξη και σε όλα αυτά τα περίεργα μεταλλαγμένα πλάσματα που μιλάνε και προκαλούν με ανοίκεια περασμένων δεκαετιών διάλεκτο για σύγχρονο Ευρωπαϊκό κεντροδεξιό κόμμα, και τα οποία προφανώς στοχεύουν στην ίδια πελατεία με το συνονθυλευματικό τσίρκο που μας κατσικώθηκε και με ευθύνη τους.

Προσοχή διότι ο Αννίβας ενδέχεται να είναι ήδη εντός των πυλών. Και ναι, πρέπει πρώτα να διώξεις το Κακό που κουβαλάς μέσα σου και σκιάζει την ψυχή σου την ώρα της μάχης, πριν αποφασίσεις να πολεμήσεις το διάβολο.

Προσοχή! Hannibal Ante Portas!

KK2

ΥΓ1 (*): …και όχι, δεν ευθύνονται τα Ολυμπιακά έργα για τη χρεοκοπία, τουναντίον οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις θα μπορούσαν να είναι εφαλτήριο ανάπτυξης αν αντί για το γαλάζιο παλαιοΠΑΣΟΚ (από το οποίο το σημερινό ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται δέκα φορές καλύτερο, αν μη τι άλλο δεν πάνε να καταθέσουν διαπιστευτήρια στον καθεστωτικό διασκεδαστή…) είχαμε μια σοβαρή κεντροδεξιά κυβέρνηση τότε.

ΥΓ2 (**): Τροφή για σκέψη: Σε κανένα δεν έχει κάνει εντύπωση η ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ αντίφαση του ότι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί αβέρτα την τεχνολογία για να κάνει καμπάνιες στο διαδίκτυο και να συντονίζει τα τριχωτά «πουτάναόλα» bots του, εν τούτοις την βγάζει από τα σχολεία διότι όταν είναι για καλό σκοπό, δηλαδή για να εκπαιδεύεις άτομα να ανοίγουν τους γνωστικούς τους ορίζοντες είναι «τεχνοφασισμός»; Αλλά βέβαια, τι να ενδιαφέρει αυτό κάποιους; Αρκεί που υπάρχουν τα φαξ…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements