Με το στανιό, γάμος ΔΕΝ γίνεται…

12366150_10207802006745951_7288130277011600634_o

 

του ΚΚ2

Μέσα στις πολλές εγκληματικά αφελείς απόψεις οι οποίες κάποια στιγμή από σταγόνες έγιναν ρυάκια και τελικά μας «κατσίκωσαν» τον εφιάλτη της κυβερνώσας που-φου-δου-φου-Α, είναι και η άποψη ότι «δε θα μπορούσε να τα περάσει αυτά τα μέτρα κανένας άλλος, είδες, φύλλο δεν κινείται».

Και πράγματι έτσι είναι αν το καλοσκεφτείς: Εκτός από τα bots του «ΠΑΜΕ», και κάποιους αφελείς της δικτατορίας των αρκτικόλεξων (ΓΣΕΕΑΔΕΔΥΠΟΕΟΤΑΠΟΣΔΕΠΓΕΝΟΠΔΕΗΕΥΔΑΠΟΛΜΕΠΟΕΟΤΑ, τέλος δεν έχουν…) που βγαίνουν να βαρέσουν καμιά συνδικαλιστική μπαταριά για την τιμή των όπλων όπως και εκτός από κάτι άλλους άνδρες λεβέντες της Βόρειας Κορέας των Εξαρχείων που βγαίνουν και βαράνε ή προπηλακίζουν δέκα-δέκα όποιον αφελή ξεστρατισμένο αναγνωρίσουν, όντως ΔΕΝ κινείται τίποτα άλλο.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η κατάσταση που ζούμε είναι και ό,τι το υγιέστερο υπάρχει:

Ένας πρωθυπουργός σε διαρκή μετάλλαξη και διαρκή ηθική έκπτωση που από τα τόσα ψέμματα και ανακολουθίες πλέον δεν ξέρει και ο ίδιος που του πάνε τα τέσσερα, και μια κυβέρνηση όπου οι μισοί είναι στυγνοί αριβίστες και άλλα λένε και άλλα κάνουν, απλά χαίρονται που έχουν την εξουσία χωρίς αντιπολίτευση και προσπαθούν να αδράξουν όπου και ότι μπορούν, ενώ οι άλλοι μισοί προσπαθούν με σχιζοφρενικό τρόπο να αντιδράσουν σε πράγματα για τα οποία έχουν συνυπογράψει αλλά είναι αντίθετοι.

Και έτσι, φτάνουμε στα φαινόμενα του τύπου «υπογράφω and I obey under protest» που λένε. Ενώ είναι γνωστό ότι και το ιδιωτικοποιημένο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά και η νέα Aegean – Olympic έχουν ξεπατωθεί στις βραβεύσεις για την κατηγορία μεγέθους τους παγκοσμίως, εν τούτοις κανένας δεν το αναφέρει. Τουναντίον, ο αρμόδιος υπουργός για την υπογραφή της πώλησης των περιφερειακών αεροδρομίων στη Fraport ανερυθρίαστα λέει ότι δε συμφωνεί με την… υπογραφή του! (αλλά και δεν παραιτείται κιόλας, σιγά μην…)

Άλλους τους βλέπεις ότι ζορίζονται βρε παιδί μου, σου λέει δε συμφωνώ με το Ελληνικό, με το ένα και με το άλλο. Και είναι να απορεί κάποιος: Δηλαδή κάποιοι καθηγητές του «Επσιλονμηπι» που έκαναν μελέτες και πρότειναν ένα «Ελληνικό» με αλάνες για κομματικά φεστιβάλ, μπασκέτες και καφετέριες για τους μπατζανάκηδες των προηγούμενων δημάρχων, κάποιοι πρώην δήμαρχοι της περιοχής που ανεξήγητα λες ξιφουλκούσαν κατά του Ελληνικού εν μέσω κρίσης ενώ όχι 6500 στρέμματα δεν μπορούσαν να διαχειριστούν αλλά ούτε λούνα παρκ και είχαμε θύματα αν θυμάστε, κάποιοι «περίοικοι» οι οποίοι προτιμούν τα παιδιά τους άνεργα γιατί βγάζουν σπυριά με την ανάπτυξη του Ελληνικού και τις δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, όλοι αυτοί τι θα κάνουν όταν θα αρχίσουν να παραδίδονται τα πρώτα εκατοντάδες στρέμματα – ένας-δυο-τρεις εθνικοί κήποι τη φορά; ή όταν οι πρώτοι ουρανοξύστες – ναι! ουρανοξύστες, κτίρια γραφείων, συνεδριακά κέντρα, ενυδρεία, θα αρχίσουν να παραδίδονται αντικαθιστώντας τις δεκάδες χιλιάδες θέσεις μηχανικών και τεχνικών επαγγελμάτων με θέσεις που θα αρχίζουν από κηπουρούς μέχρι γενικούς διευθυντές;

Ναι, τι θα κάνουν όλοι αυτοί (αν έχει μείνει κανένας βέβαια ως τότε γιατί η αφέλεια και ο παραλογισμός έχουν όρια). Θα αυτοκτονήσουν; Θα αυτοπυρποληθούν στην πλατεία Συντάγματος;

Από την άλλη όμως, σας καλώ να σκεφτείτε και τον γκροτέσκο παραλογισμό που υπάρχει στη φράση: «Δεν θα τα έκανε κανένας άλλος όλα αυτά χωρίς να καεί το Σύνταγμα / Η Βουλή, Η Αθήνα» (take your pick).

Δηλαδή σοβαρά, σας φαίνεται φυσιολογική αυτή η κατάσταση; Αφού τους βλέπετε ότι τα πρόσωπά τους είναι σαν να έχουν καταπιεί μουρουνέλαιο, είναι δυνατόν ποτέ αυτοί οι άνθρωποι να δώσουν το 100/100 των δυνατοτήτων τους για να στραφεί η χώρα προς μια κατεύθυνση που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ μα ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ από αυτό που πιστευουν; Και ΑΚΡΙΒΩΣ μα ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ από αυτό για το οποίο τους ψήφισε η αριστοτεχνικά υφασμένη (από ποιους; ε; πως;) συμμαχία τιποτάδων, χιπστεράδων μετά-μηδενιστών εικοσικάτι, παλαιοπασόκων συνδικαλιστών ενώ επιμελώς έμειναν απέξω ΚΑΙ οι ιδεολόγοι κομμουνιστές που τόλμησαν να αποσχιστούν αλλά ΚΑΙ η υπόλοιπη παραγωγική κοινωνία την οποία ο ίδιος ο πρωθυπουργός λοιδορεί, «δεν είναι ψηφοφόροι μας» σου λέει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣ!!!

Οπότε ας μου επιτρέψετε να μην είμαι τόσο αισιόδοξος για το που θα πάει η κατάσταση. Το να εμπιστεύεσαι «αριστερούς» (που ποτέ δεν το αποποιήθηκαν, τουλάχιστον λεκτικά) με ξινισμένες φάτσες σαν να έχουν κατεβάσει τρία κιλά μουρουνέλαιο, να σου κάνουν μεταρρυθμίσεις από τις οποίες αναμένεται να πορευθεί η χώρα για τα επόμενα 50 χρόνια, το να περιμένεις από ένα αμόρφωτο και ανισόρροπο παιδάριο υπό την επήρεια ναπολεόντειων και αριστερό-μεσσιανικών συνδρόμων και Κύριος οίδε τι άλλων πραγμάτων (…) να σκεφτεί εσένα, την πατρίδα του, και όχι μόνο «τους ψηφοφόρους του» και να μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ, λέγοντας απλά ότι «που θα πάει, άφησέ τον να τα κάνει, έτσι και αλλιώς κανείς άλλος δε θα μπορούσε να τα ολοκληρώσει», ε αυτό sorry αλλά δε μου κάθεται καλά.

Όπως και το να τα λέει κάποιος στην τερατώδη αφέλεια του, ξέροντας ότι το τίμημα για ένα «Ελληνικό» ή δέκα αεροδρόμια και τρία λιμάνια θα είναι μια διαλυμένη Ελλάδα χωρίς νοσοκομεία, σχολεία, και με τους μισούς Έλληνες που ατύχησαν να μείνουν άνεργοι, να φοβούνται καφκικά για τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους με τρελούς ΕΝΦΙΑδες και άλλα ανέκδοτα που βιώνουν «αυτοί που δεν είναι ψηφοφόροι» ΤΟΥΣ, ενώ δεν είναι ούτε τεμπέληδες ή φοροφυγάδες, ούτε και αυτό μου κάθεται καλά.

Διότι εκτός από την ΕΡΤ και τις καθαρίστριες, κάτι ακούω για διορισμούς μπατζανάκηδων, φίλων, συγγενών, ερωτικών συντρόφων σαν να μην υπάρχει αύριο, χώρια το σαμποτάζ και οι καθυστερήσεις για τα συμφωνηθέντα από φανατικούς της υστέρησης  από όπου και όπως μπορούν.

Εντάξει, το διασκεδάζουμε που ζορίζονται οι «αριστεροί» να δώσουν πράσινο φως για επενδύσεις κλπ, αλλά πάρτε το χαμπάρι αδέρφια: Κάποια στιγμή, ίσως πιο αργά από το αναμενόμενο διότι με τα χίλια ζόρια συμμορφώνονται, το κόστος από τις ΕΡΤ, τις εκάστοτε καθαρίστριες, τις μικροαυξήσεις στη ζούλα, τους μπατζανάκηδες, τις μικροπροσβολές προς όλους εντός και (κυρίως) εκτός, ή τις καθυστερήσεις θα είναι αφόρητο και θα το πληρώσουμε όλοι μαζί, ΣΥΡΙΖΑίοι και μη.

Διότι, με το στανιό, γάμος ΔΕΝ γίνεται

ΚΚ2