Σχολιασμός της επικαιρότητας από τον κύριο Καθηγητή 7/12/2015

1

 

1)Να πει κάποιος στον Δημήτρη τον Παπαδημούλη, αυτόν τον φάρο της Ελλάδας στο ευρωκοινοβούλιο που ανησυχεί για την άνοδο τη ακροδεξιάς στη Γαλλία, ότι ο Δημήτρης ο Καμμένος διετέλεσε υπουργός της εθνοσωτηρίου, με κορμό το κόμμα του. Τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή.

2)Αληθεύει ότι το Comedy Central ζήτησε αντίγραφο της σημερινής συνέντευξης Τσίπρα στην ΕΡΤ;

3)Σοβαρά τώρα, η κυβέρνηση είναι σε κατάσταση πανικού εδώ και καιρό. Ενδεικτικά αναφέρω τις κοτσάνες του (νέου) λογογράφου του Τσίπρα, τα tweets της συμφοράς, τον μαινόμενο Ευκλείδη προχθές και τελευταίο κρούσμα η ανακοίνωση εναντίον ξένων ΜΜΕ που καταλήγει με το μνημειώδες «περαστικά σας». Πάλι καλά δηλαδή που δεν τους ξέφυγε κανένα «άντε γεια ρε». Ο κλοιός σφίγγει και πλησιάζει η στιγμή που αν δεν ψηφίσουν και εφαρμόσουν θα βρεθούν στη θέση που ήταν πριν τις 13 Ιουλίου όταν και συμφώνησαν το μνημόνιο 3. Αν δε, πάνε βολικά για τους εταίρους και οι εκλογές στην Ισπανία εκτός από τον κλοιό θα σφίξει και κάτι άλλο.

4)»Μάρδας: Βεβιασμένη κίνηση της γερμανικής πρεσβείας, δεν ξέρω τι κρύβεται»
Βεβιασμένη ναι, γιατί έχουν στριμωχτεί οι Γερμανοί και δεν τους ανεβάζει τον ELA η ΕΚΤ

5)»Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μίλησε ποτέ για σεισάχθεια και μην μας ταυτίζετε με συγκεκριμένα πρόσωπα που είναι και στην επικαιρότητα τώρα» είπε ο Πάνος ο Σκουρλέτης. Ε ναι, ο Μητρόπουλος ήταν υποψήφιος με το κόμμα Κυνηγών όχι με το ΣΥΡΙΖΑ  Τσίπρας: «σεισάχθεια» σε δάνεια, δωρεάν ρεύμα σε 300.000 και 300.000 θέσεις εργασίας

6)»Ο Τσακαλώτος ενημερώνει το Eurogroup για την πορεία του ελληνικού προγράμματος»

Τέλος τα ανέκδοτα με τον Τοτό. Μόνο Ευκλείδης πλέον

7)ΕΚΤΑΚΤΟ
Την ανακοίνωση του Μαξίμου στα ελληνικά την έγραψε ο Μπάμπης ο σουγιάς και στα αγγλικά ο Μήτσος ο πεταλούδας γνωστός και ως Butterfly.

8)Θα έρθει καμιά σοβαρή κυβέρνηση μετά την εθνοσωτήριο και θα πάθουμε στερητικό στα social media. Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και το inbox.

9)Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Μαρίν Λεπέν το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού για τη νίκη της έστειλε; Τύπου «Μπράβο ρε αλάνι Μαρίν;»

10)»Τιμωρείται η δεξιά» γράφουν τα ΣΥΡΙΖΑ Friendly ΜΜΕ για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών της Γαλλίας. Οκ, πείστηκα. Φτάνουν για όλους

11)Μην το βάζετε κάτω «σύντροφοι». Χάσατε Αρχεντίνα, Βενεζουέλα αλλά έχετε ακόμη τον «διαφωτισμό του Ισλαμικού κράτους».

12)Μετά την Αρχεντίνα πάει και η Βενεζουέλα «σύντροφοι». Και τώρα τι θα κάνετε χωρίς Λάτιν Αμέρικα. Γιατί η Λάτιν Αμέρικα ήταν μια κάποια λύσις.

12316487_1692912710946269_785883736849797856_n

13)»Για μια ακόμη φορά, οι αμετανόητοι και εμμονικοί εχθροί της Ελλάδας παραπληροφορούν και σπεκουλάρουν.
Η Ελλάδα, ωστόσο, παρά τις επιθυμίες τους, που τις ονομάζουν προβλέψεις, υλοποιεί τις δεσμεύσεις της.
Η ανακεφαλαιοποίηση έκλεισε με μεγάλη επιτυχία και κανείς δεν μπορεί πια να εκβιάζει, ούτε με κούρεμα καταθέσεων, ούτε με Grexit.
Εκτιμούσαν ότι θα ξαναφέρουν από το παράθυρο ό,τι δεν κατάφεραν τον περασμένο Ιούλιο.
Απέτυχαν, και θα συνεχίσουν να αποτυγχάνουν. Είτε τους αρέσει, είτε όχι, θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι ο ελληνικός λαός επέλεξε κυβέρνηση που δεν είναι της αρεσκείας τους.
Και το χειρότερο: Η Ελλάδα δεν είναι πια μόνη της στην Ευρώπη.
Περαστικά…»

Υπεύθυνος γραφείου τύπου του πρωθυπουργού

Τάκης Τσουκαλάς και friends

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ

12341140_1692911750946365_4278761470964683302_n

 

και άλλο κακό να μη μας βρει

Ο κύριος Καθηγητής

Advertisements