Ο κύριος Παπαδημούλης ξαναχτυπά (μέσω twitter)

1

 

Ο λαλίστατος ευρωβουλευτής κύριος Παπαδημούλης ξαναχτυπά αυτή τη φορά με αφορμή το θέμα του συμφώνουν συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών και την αποτέφρωση νεκρών. Γράφει λοιπόν στο twitter του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

Παπαδημούλης «Απορώ με όσους έκαναν διαδήλωση για το «Μένουμε Ευρώπη», αλλά λένε Οχι στην καύση των νεκρών κ στο σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια…»

εδώ και το tweet Untitled

 

Αγαπητέ «φίλε» Παπαδημούλη, οι του «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ» δεν είναι «Φαήλοι» επειδή ο Φαήλος, ενδεχομένως, θέλησε αντιπολιτευτικά να κατεβεί στις πλατείες. Καλό είναι λοιπόν να μας υποδείξετε κάποιους του «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ» που αντιδρούν. Διαφορετικά είστε συκοφάντης (κοινός, ο ευρωβουλευτικός). Κάποιος επίσης να ενημερώσει τον κύριο Παπαδημούλη ότι το κόμμα του κυβερνά και είναι ο ένας εκ των δύο εταίρων της παρούσης εθνοσωτηρίου οπότε έχει την πλειοψηφία, η εθνοσωτήριος, να ψηφίσει νόμο και για το σύμφωνο για τα ομόφυλα ζευγάρια και για την αποτέφρωση νεκρών. Αν βέβαια της το επιτρέπουν, της εθνοσωτηρίου πάλι, οι αγκαλιές,τα φιλιά και οι «χειροτονήσεις» των μελών της. (των μελών της εθνοσωτηρίου)

 

Ο κύριος Καθηγητής

Advertisements