Σχολιασμός της επικαιρότητας από τον κύριο Καθηγητή 22/11/2015

1

 

1)Σας τρολάρει ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ εκεί στη ΝΔ, αυτό κι αν είναι κατάντια

ΣΥΡΙΖΑ για το φιάσκο της ΝΔ

 

2) Τα σημερινά στη ΝΔ είναι αφιερωμένα σε όλους εκείνους που θεωρούν άριστο το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο επιβιώνει μόνο και μόνο λόγω απουσίας αντιπάλου. Τα υπόλοιπα περί επικοινωνιακής «αριστείας» του ΣΥΡΙΖΑ είναι για τα καφενεία. Τα ίδια έκαναν και οι PoRdemos στην Ισπανία αλλά εκεί η αντίστοιχη ΝΔ λέγεται Partido Popular. To put it another way, ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει άνευ αγώνος και εσείς επιμένετε να λέτε ότι έπαιξε καλή μπάλα.

 

3) «Δεν ξεκίνησε ποτέ η διαδικασία των εκλογών στην ΝΔ, διαδικαστικά προβλήματα τίναξαν στον αέρα την αξιοπιστία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η ΚΕΦΕ αποφάσισε ομόφωνα την ακύρωση των εκλογών.»

Και να σκεφτείς ότι λέμε πως οι της εθνοσωτηρίου δεν μπορούν να μοιράσουν δυο γαιδάρων άχυρα

Αναβάλλονται οι εκλογές στη ΝΔ

 

 

4) «Ο Μειμαρακης ζητεί την αναβολή των εκλογών για την εκλογή Προέδρου στη ΝΔ»
Για επεισόδια πρόεδρε ; Θα υπάρξει μηδενισμός ή θα ξαναγίνει το ματς σε άλλο γήπεδο ;

 

5) Στη ΝΔ κάνετε εκλογές όπως ακριβώς χειρίζεστε και το επικοινωνιακό. Γι αυτό λένε «μάγκες» τα ρετάλια του ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή παίζουν χωρίς αντίπαλο.

 

6) «Τζάκρη :Όλοι γνώριζαν πως θα γινοταν εξορθολογισμός για το ασφαλιστικό»
Όταν λες όλοι, ποιοι όλοι ; Ο Τσίπρας και ο Κατρούγκαλος ας πούμε ; Γιατί εγώ άλλους «όλοι» που γνώριζαν, δεν ξέρω

«Τζάκρη: To φορολογικό καθεστώς της χώρας ευθύνεται που φεύγουν οι επιχειρήσεις από την Ελλάδα»
Πυρίτιδα, Αμερική, και θερμοσίφωνο μαζί ανακαλύπτει η Θεοδώρα. Καλά ότι εδώ και δέκα μήνες ψηφίζουν φόρους επί φόρων προφανώς και δεν το ξέρει η Θεοδώρα.

«Τζάκρη : Όχι η κυβέρνηση δεν θα έχει προβλήματα, είναι συμπαγής.Το ζητούμενο είναι να προχωρήσει η χώρα το σχέδιο ανάπτυξης»
Δεν έμαθε ότι στην πρώτη ψηφοφορία οι γενναίοι από 155 έμειναν 153 η Θεοδώρα

«Τζάκρη: Μέχρι τον Ιούνιο του 2016 απλοποιείται η διαδικασία αδειοδότησης των επιχειρήσεων. Η γραφειοκρατία θα καταργηθεί»
Και η φτώχεια ξέχασες Θεοδώρα

 

7) Τσίπρας «Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι σταθερή γιατί έχει ξεκάθαρο οδικό χάρτη» επισημαίνει καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «ξέρει καλά πού θέλει να φτάσει και ξέρει επίσης τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει».

Πες τα πρόεδρε, όπως με το φόρο στο κρασί ας πούμε. Ξεκάθαρο το 0% στην αρχή, ο φόρος μετά και ο μισός φόρος λίγο αργότερα. Αν αυτό δεν είναι ξεκάθαρος οδικός χάρτης, τι είναι ;

Τσίπρας: Kαλώ σε εθνικό διάλογο

 

8) Αφήσαμε τη μιζέρια να γίνει mainstream για σαράντα χρόνια και τώρα απορούμε που είναι τόσο άσχημη.

 

9) Η Ζουγανέλη είπε χαρισματικό τον Τσίπρα. Σα να λες «μάγο της μπάλας» τον Κολτσίδα, τον Καλιτζάκη, το Μαυρέα, ας πούμε (to name a few) . Για τέτοια αντίληψη λέμε.

 

10) Η Ζουγανέλη απέδειξε σήμερα ότι «Άντζελα» δεν έχει μόνο το «λαϊκό». Έχει και το «έντεχνο».

 

11) «Τρόικα πιέζει Αθήνα: Πρώτα το Ασφαλιστικό, μετά το χρέος»
και
«Πρόκειται για ζητήματα που δεν θα περιληφθούν στη δεύτερη δέσμη προαπαιτουμένων αλλά θα περιλαμβάνονται στην πρώτη αξιολόγηση»

Αλλά εχθές κάτι άλλα πουλάκια μου από το ΒΗΜΑ έγραφαν «Ο Κατρούγκαλος σπάει το ασφαλιστικό στα δύο»

Τρόικα πιέζει Αθήνα: Πρώτα το Ασφαλιστικό, μετά το χρέος

 

12) Θα μπορούσε να πει κανείς, που δεν είναι σχετικός με το ποδόσφαιρο, ότι για τα επεισόδια στα γήπεδα ευθύνονται η κρίση και η ρητορική μίσους που αναπτύχθηκαν, και καθιερώθηκαν, τα τελευταία έξι χρόνια. Η αλήθεια όμως είναι ότι ίσως συνέβαιναν χειρότερα επεισόδια τον καιρό της ευμάρειας. Δεν θέλει ρε αυτό το κράτος να «ακουμπήσει» τον τραμπούκο λες και «ντρέπεται» να επιβάλει την τάξη. Από την άλλη τα έχουμε πει πολλάκις, διάλυση των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών και επαναλειτουργία σε υγιείς βάσεις , με έλεγχο από την αστυνομία όταν αυτό επιβάλλεται και πολλά άλλα. Θα μου πεις τώρα, μα πάλι φταίει το κράτος ; Φυσικά και φταίει. Όταν έχεις απέναντί σου οργανωμένα λεφούσια τραμπούκων δεν κάθεσαι να τα κοιτάς, τα τσακίζεις .

ΥΓ Και όχι τα γνωστά «ευκολάκια» για την κρατική βία γιατί στη θέση του αστυνομικού, σήμερα, αύριο μπορεί να είναι κάποιος συγγενής ή φίλος σας που πήγε στο γήπεδο να δει μπάλα.

 

13) Που να ξέρατε τρολάκια μου ότι το «πουτάναολα» θα σας το λέμε εμείς.

 

14) Ελεωνόρα Ζουγανέλη «Και τίποτα σημαντικό να μην κάνει ο Τσίπρας, τον προτιμώ από ένα ολόκληρο σύστημα που μας έκλεβε 40 χρόνια τώρα»

Και τον Κοτσακά, την Κατσέλη, το Μητρόπουλο, το Μιχελογιαννάκη, το Σγουρίδη,και πολλούς άλλους αγωνιστές της αριστεράς που είναι με τον Τσίπρα που προτιμά η Ελεωνόρα. Ατάλαντο είσαι βρε κορίτσι μου, μη μας πετάς στα μούτρα (και) τη βλακεία σου.

 

15) Όλη μέρα σήμερα θα διαψεύδουν αυτά που οι ίδιοι, της εθνοσωτηρίου δηλαδή, άφησαν να διαρρεύσουν και θα το παίζουν «ακριβοθώρητοι». Stay tuned

 

16) «Μαξίμου: Διάλογος ναι, οικουμενική ούτε μία στο εκατομμύριο»
Γιατί απαντάτε σε ερωτήματα που δεν ετέθησαν από κανέναν ;

Μαξίμου: Διάλογος ναι, οικουμενική ούτε μία στο εκατομμύριο

 

17) «Παπαδημούλης: Τα σενάρια αποσταθεροποίησης δεν βλάπτουν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τη χώρα»
Ό,τι πεις κυρ Μήτσο, αλλά τη χώρα εσείς τη φέρατε εδώ και το ,κυοφορούμενο, παραμυθάκι περί κινδύνου καταστροφής της χώρας για να υπάρξει συνεργασία με την αντιπολίτευση να το ξεχάσετε.

Παπαδημούλης: Τα σενάρια αποσταθεροποίησης δεν βλάπτουν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τη χώρα

 

18) Ν. Παππάς «Το παλιό αφήγημα κατέρρευσε. Καλύτερη συμφωνία δεν μπορούν να πουν ότι θα έφερναν.»
Μετά από εσάς, Παππά, και ο Μπόζος έφερνε καλύτερη συμφωνία και πριν από εσάς υπήρχε το mail Χαρδούβελη που δεν προέβλεπε ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών. Αλλά κοντεύει η μέρα της κρίσης αγύρτη

Παππάς: Η πλειοψηφία είναι καθαρή και έχει ισχυρό κορμό

 

19) Giannis Mavridis
21 Νοεμβρίου 2014

Διαβάζω την είδηση «Τέλος στις πλαστικές σακούλες – Ιστορική συμφωνία στην ΕΕ» και από κάτω το σχόλιο «κορυφαίου σχολιαστή»
NA STAMATISOUN TA PIRINIKA KAI META NA MILANE GIA SAKOULES.
Πες τα «γίγαντα»

 

και άλλο κακό να μη μας βρει

 

Ο Κύριος καθηγητής

Advertisements