Σχολιασμός της επικαιρότητας από τον κύριο Καθηγητή 16/11/2015

1

 

Για να το κλείνουμε, όσες κηδείες και να υπάρχουν στην «πόλη» αυτή που σε πονάει είναι αυτή που έχεις στο σπίτι σου. Basics, δεν θα αλλάξουμε την ανθρώπινη φύση επειδή εσείς βλέπετε μόνο τις «περιφερειακές» κηδείες. Όλες τις βλέπουμε γιατί δεν πάσχουμε από επιλεκτική τύφλωση.

 

Genius may have its limitations, but stupidity is not thus handicapped.

Elbert Hubbard

(quote of the days)

 

Μην κάνουν κανένα λάθος τα «καλά γαλλικά αεροσκάφη» και βομβαρδίσουν και το Χριστιανισμό φοβάμαι.

 

«τα καλά γαλλικά αεροσκέφη βομβάρδισαν το ισλάμ. δε σας βλέπω να πενθείτε
Μυρσίνη Λοίζου»

Κανένα Ισλάμ δεν βομβάρδισαν και…. Θερίζουν οι ψυχασθένειες

12243008_10206927110168512_1323702646075145112_n

 

 

 

 

 

Σύνταξη στα 42 (αστυνομικός χωρίς σκιές τονίζω) , μαγαζάκι στο όνομα της γυναίκας αμέσως μετά, με σημερινή σύνταξη κοντά στο χιλιάρικο, και security πλέον σε εξοχικές κατοικίες. Α, και αντι-μνημονιακός. Κλεμμένα όνειρα ρε φίλε

 

Η Δέσποινα η Κουτσούμπα (αυτό το real life Troll) ενημερώνει τον κόσμο στο τουίτερ ότι η Κούβα είναι παράδεισος και ότι ξέρει κόσμο που έφυγε από τις ΗΠΑ (και όχι μόνο συμπληρώνω) για να πάει να ζήσει εκεί.
Θερίζουν οι ψυχασθένειες.

 

Αγανακτισμένη δήλωση του Γιάννη του Μουζάλα «Μερικοί λένε ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι». Ενώ δεν είναι ας πούμε, παρατηρεί ο ηχολήπτης.

 

«Βροχή» δηλώσεων στελεχών της εθνοσωτηρίου που αποκλείουν μετά υπερήφανης βδελυγμίας τη συμμετοχή στην, απ ό,τι φαίνεται δεδομένη, στρατιωτική επέμβαση της Δύσης στη Συρία. Αν είχα για στρατιώτη, θα ανησυχούσα.

 

Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα η γελοιότητα των υπουργών με τα «καθήκοντα» στο χέρι που τρέχουν στο Χίλτον να ενημερώσουν την Τρόικα +1 (κουαρτέτο) δεν θα συνέβαινε. Θα τους δεχόταν οι υπουργοί στα γραφεία τους όπως αρμόζει. Στην Ελλάδα όχι μόνο συμβαίνει αλλά ο average hay-eater voter (μέσος σανοφάγος ψηφοφόρος) νομίζει ότι είναι περήφανη στάση. Που να καταλάβει ότι αντί να πηγαίνουν οι «υπαλλληλίσκοι» της Τρόικας στα υπουργεία κάναμε υπαλληλίσκους τους υπουργούς.

 

και άλλο κακό να μη μας βρει

 

Ο Κύριος Καθηγητής

Advertisements