Σχολιασμός της επικαιρότητας από τον κύριο Καθηγητή 13/11/2015

1

 

Giannis Mavridis
13 Νοεμβρίου 2014 στις 7:12 μ.μ. ·

Θ. Φωτίου: «Περιουσία του λαού είναι τα παιδιά»
Τα παιδιά δεν είναι περιουσία κανενός αλλά εσείς οι ολοκληρωτιστές ανέκαθεν τα εκπαιδεύατε να γίνουν οι πιο σκληροί εφαρμοστές του φασισμού.

 

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ανοικτό παραμένει ουσιαστικά μόνο το θέμα των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών, καθώς τα «μέτωπα» των 100 δόσεων, του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, των γενοσήμων, των αλλαγών στο ΤΧΣ και τη διακυβέρνηση των τραπεζών έχουν κλείσει.»

Σύμφωνα με πλροφορίες και αυτά θα κλείσουν όπως ακριβώς θέλουν οι εταίροι

 

«Την διαβεβαίωση ότι «κανένα κοινωνικό τιμολόγιο δεν κόβεται και κανένας συμπολίτης μας που έχει ανάγκη μηχανικής υποστήριξης δεν πρόκειται να μείνει χωρίς ρεύμα», παρέσχε σήμερα το πρωί από του βήματος της Βουλής ο Π. Σκουρλέτης»
Πείτε λίγο, είπε κανένας ότι κινδυνεύουν οι παραπάνω κατηγορίες με διακοπή ρεύματος ; Θέλω να πω, διαψεύδει τα αυτονόητα ο κύριος υπουργός ;

Σκουρλέτης: Καμία διακοπή ρεύματος στα κοινωνικά τιμολόγια

 

«Άγνοια δηλώνει ο Φίλης για τα περί κατάργησης ειδικών μαθημάτων στις Πανελλαδικές»
Το περίεργο θα ήταν να γνώριζε

Άγνοια δηλώνει ο Φίλης για τα περί κατάργησης ειδικών μαθημάτων στις Πανελλαδικές

 

Άμεση κατάργηση του αγγελιόσημου ζητούν οι δανειστές
χοχοχοχοχοχο

Άμεση κατάργηση του αγγελιόσημου ζητούν οι δανειστές

 

«Απολύθηκαν οι υπάλληλοι της Air France που επιτέθηκαν στους διευθυντές Και μάλιστα χωρίς αποζημίωση»
Στην Ελλάδα θα γινόταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Απολύθηκαν οι υπάλληλοι της Air France που επιτέθηκαν στους διευθυντές Και μάλιστα χωρίς αποζημίωση

 

«Η Ελενα Παπαδοπούλου θεωρείται ως ένα από τα νέα και ανερχόμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι οικονομολόγος, με σπουδαίο βιογραφικό. Εχοντας μακρόχρονη εμπειρία σε θέματα μακροοικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής, έχει παρουσιάσει μελέτες της σε διεθνή συνέδρια και υπήρξε επιμελήτρια δύο συλλογικών τόμων για το δημόσιο χρέος στην Ευρώπη. Συνεργάστηκε ως ερευνήτρια με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, ενώ είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς», ιδιότητα με την οποία τη γνωρίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς συμμετέχει ως ομιλήτρια σε αρκετές κομματικές εκδηλώσεις.

Αυτό ωστόσο που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι και ουσιαστικά «διαφήμισαν» τα μέσα ενημέρωσης των Τρικάλων είναι ότι η νεαρή επιστήμονας είναι κόρη του τοπικού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκη Παπαδόπουλου.»

Απορία (ειλικρινής) : έχει σπουδαίο βιογραφικό και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τη γνωρίζουν επειδή «είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς καθώς συμμετέχει ως ομιλήτρια σε αρκετές κομματικές εκδηλώσεις» ; Το ότι είναι κόρη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το παραβλέπω καθ΄ως τα στεέχη της «αριστεράς» είναι όλα, όλα όμως, άξια.

Νέα γ.γ Οικονομικής Πολιτικής η 30άρα Ελενα Παπαδοπούλου -Κόρη βουλευτή

Εδώ τα «βαριά» 30ρικα του ΣΥΡΙΖΑ – Τα άγρια παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ. Η ομάδα των τριαντάρηδων στην ομάδα διαπραγμάτευσης

Και δεν ψάχνω άλλο, βεβαιώθηκα για το «σπουδαίο βιογραφικό». Θα μας διαβάσουν και τίποτα τριαντάρηδες με πραγματικά σπουδαίο βιογραφικό και θα πάθουν εγκεφαλικό τα παιδιά.

 

» «Χαστούκι» στη Γερμανία η έκθεση του ΟΟΣΑ: Οι Έλληνες είναι ο τέταρτος πιο εργατικός λαός παγκοσμίως! »
και

«Στην 1η θέση κατατάσσονται οι Μεξικανοί με 42,85 ώρες, στη 2η οι Κοσταρικανοί με 42,62, στην 3η οι Κορεάτες με 40,85 και στην 5η οι Χιλιανοί με 38,27 ώρες την εβδομάδα»

και

«Όσον αφορά τις τελευταίες χώρες της λίστας, στην 32η βρίσκονται οι Γάλλοι με 28,22 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όρο, στην 33η οι Δανοί με 27,62, στην 34η οι Νορβηγοί με 27,44, στην 35η οι Ολλανδοί με 27,40 και στην 36η θέση βρίσκονται οι Γερμανοί με 26,37 ώρες εβδομαδιαίως.

Σημειωτέον ότι οι Αμερικανοί καταλαμβάνουν την 16η θέση με 34,40 ώρες, ενώ οι Ρώσοι την 6η θέση με 38,17 ώρες εβδομαδιαίως»

Στην πρώτη λίστα οι πλούσιες χώρες και στη δεύτερη οι φτωχές. Καταργήστε εκεί στον ΟΟΣΑ αυτές τις έρευνες γιατί τις παίρνει ο κάθε επιτήδειος και κάνει πολιτική.

«Χαστούκι» στη Γερμανία η έκθεση του ΟΟΣΑ: Οι Έλληνες είναι ο τέταρτος πιο εργατικός λαός παγκοσμίως!

 

«Σκουρλέτης: Οι έχοντες πρέπει να πληρώσουν την ΔΕΗ»

Παρακαλούνται οι έχοντες να λάβουν νουμεράκι στην είσοδο από το μηχάνημα για τους έχοντες και αγρότες και οι συνταξιούχοι από τα δικά τους για να μην δημιουργείται σύγχυση στις πληρωμές. Η εθνοσωτήριος νοιάζεται για τη σωστή σας εξυπηρέτηση. Ευχαριστούμε

Σκουρλέτης: Οι έχοντες πρέπει να πληρώσουν την ΔΕΗ

 

«Αναβλήθηκε η παρουσίαση του σχεδίου του Ασφαλιστικού από τον Κατρούγκαλο στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ»

Η επίσημη δικαιολογία είναι η εξής :

«Το υπουργείο εργασίας επιθυμεί διακαώς α)να πάρει παράταση χρόνου έως το Δεκέμβριο ώστε να επεξεργαστεί τα μαθηματικά μοντέλα μέσω των οποίων θα γίνει ο επαναυπολογισμός των καταβαλλόμενων συντάξεων β)να γίνει αποδεκτή η πρόταση για αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες σταδιακά έως το 2018 ώστε να περιοριστεί το «μαχαίρι» στις συντάξεις»

Η πραγματική αιτία η εξής «κάτσε μην του ξεφύγει κανενός στην ΠΓ καμιά μαλακία και τρέχουμε. Άσε που δεν έχουμε πρόχειρο για την ώρα κανέναν Φίλη»

Αναβλήθηκε η παρουσίαση του σχεδίου του Ασφαλιστικού από τον Κατρούγκαλο στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

 

«Συνελήφθησαν Έλληνες αντεξουσιαστές για επεισόδια στο Μιλάνο»
Συνελήφθησαν στο σπίτι τους και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί μια διόρθωση μόνο στον τίτλο : δεν είναι «αντιεξουσιαστές», ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ είναι. Πάψτε να τους ντύνετε με ιδεολογικό μανδύα.

Συνελήφθησαν έλληνες αντεξουσιαστές για επεισόδια στο Μιλάνο

 

«Είναι οριστικό: την άμεση ρύθμιση του συνόλου των «κόκκινων» δανείων και όχι μόνο όσων αφορούν στην πρώτη κατοικία ζήτησαν οι εκπρόσωποι του «κουαρτέτου» των θεσμών και η κυβερνητική αντιπροσωπεία (Τσακαλώτος, Σταθάκης) συμφώνησε.

Αυτό σημαίνει ότι, κατά τη συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση, πρέπει να υπάρξει συμφωνία αντιμετώπισης του συνόλου των μη εξυπηρετούμενων δανείων (στεγαστικά, καταναλωτικά και επιχειρηματικά, συνολικά γύρω στα 100 δισ. €). Ως συνολική, η συμφωνία θα είναι μάλλον πιο επώδυνη, απ΄ ό,τι θα ήταν μόνο για την πρώτη κατοικία.»

Νίκες PADU η εθνοσωτήριος

 

«Κακουργηματική δίωξη άσκησε η Εισαγγελέας Διαφθοράς κατά της ηγεσίας και στελεχών του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, καθώς ο φορέας, που ανήκει στο υπουργείο Ανάπτυξης, δεν εφάρμοσε τους μνημονιακούς νόμους για περικοπές σε μισθούς και επιδόματα.
Όπως καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, οι μειώσεις μισθών και η κατάργηση των προκλητικών επιδομάτων δεν αφορούσε τα συγκεκριμένα στελέχη που συνέχιζαν να απολαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς τους και επιδόματα οπως το επίδομα κυλικείου.
Η δίωξη ασκήθηκε μετά την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον εισαγγελέα Ιωάννη Σέβη, για το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία κατά του Δημοσίου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και στρέφεται κατά του προέδρου, των μελών του ΔΣ και τους γενικούς Διευθυντές του ΟΒΙ.
Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε, από την εισαγγελική έρευνα φαίνεται να προέκυψε πως είτε δεν εφαρμόστηκαν καθόλου, ή δεν εφαρμόστηκαν ορθά, οι περικοπές που ορίζονταν στους μνημονιακούς νόμους του 2010 και του 2012, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημία ύψους περίπου 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.»

 

Ρωτάνε στο Mega Tv τη Σπυράκη «Με το κόμμα σας τι γίνεται;» και η Σπυράκη απαντά «Καλά, εσείς;». Μάστορας στην επικοινωνία η Σπυράκη , ας μάθουν και οι υπόλοιποι της ΝΔ. Έτσι έπρεπε να απαντούν τα στελέχη στα πάνελ εξ αρχής. Το πρόβλημα της χώρας είναι η εθνοσωτήριος και όχι τα εσωκομματικά της ΝΔ.

 

Και επισήμως τέλος στην Επιτροπή της Ζωής για το Χρέος, διαβάζω. Τέλος δηλαδή ο Σαγιονάρας Κολομβίας ; Ο Ερίκ ο Τουσέν που έχουν περί πολλού κάτι κουλτουριάρες που από το Παρίσι μας συμπονούν ;
Σοβαρά τώρα, καρφί δε μου καίγεται και φυσικά σιγά μην πω και μπράβο. Η γελοία επιτροπή συστήθηκε μεν από την Κωνσταντοπούλου αλλά υποστηρίχθηκε και από το σημερινό τσίρκο μέχρι να τα «σπάσουν». Πληρώθηκαν ένα μάτσο ανεκδιήγητοι για να αποφανθούν ότι είμαστε ο Ισημερινός της Ευρώπης, τριτοκοσμικοί δηλαδή. Πληρώθηκαν εν μέσω «ανθρωπιστικής κρίσης» τονίζω. Οπότε την ίδια ευθύνη έχουν και οι σημερινοί οι οποίοι έσπευσαν να την καταργήσουν όχι επειδή τη θεωρούν περιττή αλλά επειδή το υπέδειξαν εκείνοι που στέλνουν το «μπαγιόκο». Οι εταίροι δηλαδή.

Και επισήμως τέλος στην Επιτροπή της Ζωής για το Χρέος

 

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων καταδικάζει τη βία και την καταστολή στην Ανακύκλωση Α.Ε.
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ (λέμε για über-Troll)

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων καταδικάζει τη βία και την καταστολή στην Ανακύκλωση Α.Ε.

 

Κατάφεραν να πανηγυρίζει ο κόσμος επειδή θα πάρει, με καθυστέρηση, τα επιδόματα που δικαιούται. Θα την καταντήσουν τη χώρα όντως σε ανθρωπιστική κρίση. Να χαίρεται ο κόσμος για τα ψίχουλα.

 

και άλλο κακό να μη μας βρει

 

Ο Κύριος Καθηγητής

Advertisements