Σχολιασμός της επικαιρότητας από τον κύριο Καθηγητή 11/11/2015

1

 

Τσακαλώτος «Αν δεν μειωθεί η ανεργία μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, η κυβέρνηση θα πέσει» και «Δεν θα φτάσουμε σε συμφωνία ελάφρυνσης του χρέους πριν τα Χριστούγεννα»

Δηλαδή Ευκλείδη πιστεύεις ότι θα είστε κυβέρνηση για δύο χρόνια ακόμη ; και, ελάφρυνση χρέους ούτε μετά τα Χριστούγεννα θα υπάρξει αλλά για αρχή καλή η δήλωση. Τώρα βέβαια ο μπούφος θα αργήσει να καταλάβει τις παπάντζες σας αλλά ψηφίστε εσείς ,και εφαρμόστε, και τα επόμενα και είμαι αισιόδοξος. Η τσέπη δεν συγχωρεί Ευκλείδη.

Tσακαλώτος: Αν δεν μειωθεί η ανεργία θα πέσει η κυβέρνηση

 

«Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε 15.000 συνδέσεις σε 10 μέρες»

Άλλη μια υπόσχεση της εθνοσωτηρίου που γίνεται πράξη. Και έρχονται άλλες 85.000 για να συμπληρωθούν οι 100.000 διακοπές. Οσονούπω και το 56% που απέμεινε, από την υπόσχεση, του 100% για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας. Ρεύμα δεν μου κόβουν, σπίτι δε χρωστάω, με τις υγείες σας λοιπόν ψηφοφόροι μου. (για να μην το πω όπως ακριβώς το έχω στο μυαλό μου με τρεις λέξεις)

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε 15.000 συνδέσεις σε 10 μέρες

 

«Όπως τόνισε επίσης ο κ. Χουλιαράκης, οι χαμηλοί δημοσιονομικοί στόχοι επιτρέπουν στην κυβέρνηση να αποφύγει τη λήψη περαιτέρω μέτρων στα επόμενα τρίμηνα και δημιουργεί τον χώρο για τη στήριξη των χαμηλότερων στρωμάτων.»

Ο «σοβαρός» Χουλιαράκης πανηγυρίζει για την αναγκαιότητα που δημιούργησε η καταστροφική εθνοσωτήριος που υπηρετεί και αποδεικνύεται ικανός «ευσεβο-ποθιστής». Τα κρατάμε αυτά γιατί στο πολύ προσεχές μέλλον θα αποδειχθούν χρήσιμα.

Γ. Χουλιαράκης: Μεγάλη επιτυχία ο καθορισμός χαμηλών πλεονασμάτων

 

Τους είπαν ότι το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα θα ενίσχυε τη διαπραγματευτική θέση της εθνοσωτηρίου με τα γνωστά αποτελέσματα. Τώρα τους λένε ότι η συμμετοχή στην απεργία θα κάνει το ίδιο. Αν ήμουν από τους ψηφοφόρους της εθνοσωτηρίου θα κλειδωνόμουν με το σόι στο σπίτι μην τυχόν και η διαπραγματευτική ισχύς (της εθνοσωτηρίου) ξεπεράσει τις προσδοκίες.

 

«Ενα ακόμη επεισόδιο κατά της αξιολόγησης «γράφεται» από την ΟΛΜΕ. Οι συνδικαλιστές καλούν τους καθηγητές να μην πάρουν μέρος στην εξωτερική αξιολόγηση της ενισχυτικής διδασκαλίας. Το ίδιο ζητούν και από τους γονείς, προτρέποντάς τους να μην αξιολογήσουν την παιδαγωγική επάρκεια των καθηγητών.»

Κολυμπηθρόξυλο δεν θα μείνει από τα τρωκτικά του ΣΥΡΙΖΑ. Αν για κάποιο λόγο εύχομαι να πέσουν αυτός δεν είναι το οικονομικό αλλά ο «ηλιθιο-φασισμός» που επιχειρούν να κάνουν καθεστώς στην παιδεία.

Η ΟΛΜΕ ζητεί αποχή από εξωτερική αξιολόγηση

 

Ο Πανούσης έχει σίγουρα τους δικούς του λόγους και κάνει τις αποκαλύψεις που κάνει, το να λέγεται όμως, από υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι τις κάνει για να προωθήσει το βιβλίο του αποδεικνύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει καλά το κοινό του. Ότι ας πούμε ο Πανούσης περιμένει τις εισπράξεις του βιβλίου για να ζήσει, σε μια χώρα στην οποία αν δεν σε λένε Χρυσηίδα Δημουλίδου πουλάς 2-3 βιβλία στους φίλους σου.

 

Giannis Mavridis
11 Νοεμβρίου 2014 στις 8:03 μ.μ. ·
Again, ο Ευάγγελος (ο Βενιζέλος όχι ο άλλος του Κ29) μπορεί να κατηγορηθεί για πολλά αλλά ο «εκτσογλανισμός» είναι by far η πιο συνοπτικά εύστοχη περιγραφή της χώρας.

 

Giannis Mavridis

11 Νοεμβρίου 2014 στις 9:36 π.μ. ·

Ο Μητρόπουλος (ο εκατομμυριούχος) είπε ότι αν χρειαστεί θα στήσουν τσαντίρι έξω από το σπίτι της Μέρκελ. Όχι πες, αν αυτό δεν είναι plan b (for bourdes) τότε ποιο είναι ηχολήπτη μου ;

 

«Η Γεροβασίλη καταγγέλλει ότι ήθελε να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων του Mega, αλλά δεν την άφησαν»
Καλά γιατί δεν πήρες τηλέφωνο τη φίλη σου την Όλγα την Τρέμη βρε Όλγα ; Δεν σου έδωσε το κινητό της όταν φάγατε στο Μ.Βρετανία ; Μέσω inbox το είχατε κλείσει το ραντεβού ;

 

«O ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες να διαδηλώσουν μαζικά κατά των μέτρων που λαμβάνει»
Η πρώτη κυβέρνηση των Τρολλ παγκοσμίως. Έχουν βάλει σκοπό να κλείσουν το Κουλούρι.

 

«Δεν χρειάζεται ονομαστικό κούρεμα του ελληνικού χρέους, είναι βιώσιμο για τα επόμενα 10 χρόνια, διεμήνυσε ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ.

Ο κ. Ρέγκλινγκ,υπογράμμισε πως η Ελλάδα παραμένει μια «ειδική περίπτωση», ενώ σημείωσε πως οι Ευρωπαίοι αναλαμβάνουν έμμεσο ρίσκο για το νέο δάνειο προς την Αθήνα.

Την ίδια ώρα, εξέφρασε την άποψή του ότι η χώρα μας ήταν σε σωστή κατεύθυνση μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο, όπως τόνισε «αυτό διακόπηκε βίαια».»

Τώρα θα βγουν τα υπόλοιπα ΜΜΕ, και επειδή ο Ρέγκλινγκ λέει ότι «οι Ευρωπαίοι αναλαμβάνουν έμμεσο ρίσκο για το νέο δάνειο προς την Αθήνα», να πουν ότι αύριο ας πούμε θα υπάρξει ελάφρυνση του χρέους. Και θα το πιστέψεις μπούφε

Ρέγκλινγκ: Δεν χρειάζεται κούρεμα το χρέος -Είναι βιώσιμο για 10 χρόνια

 

Μάρδας : Θα φθάναμε σε capital controls και με κυβέρνηση ΝΔ

Η ιστορία έγραψε ότι πήγαμε σε capital controls και σε κλειστές τράπεζες,που είναι αποτέλεσμα των capital controls, με ΣΥΡΙΖΑ. Με κλειστές τράπεζες τονίζω γιατί εντέχνως βάζουμε μόνο τον Αγγλικό όρο μπας και ο μέσος στόκος ξεχάσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που έκλεισε τις τράπεζες.

 

και άλλο κακό να μη μας βρει

 

Ο Κύριος Καθηγητής

Advertisements