Λοιπόν, για να τελειώνουμε

1

 

Όλοι αυτοί με τους οποίους φέρεται να συνομιλούν μέσα στις φυλακές (και έξω απο αυτές) στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτοί που δεν διστάζουν να καταλαμβάνουν και να διαλύουν Πανεπιστήμια με τον τσαμπουκά, να «χτίζουν» καθηγητές μέσα στις αίθουσες, να σπάνε στο ξύλο όποιον βουλευτή, επιχειρηματία, φοιτητή κ.λπ. έχουν βάλει στόχο διότι αντιδρά στις βουλές τους, να δολοφονούν στοχευμένα, αλλά και «τυφλά» με αποτέλεσμα τις «παράπλευρες» απώλειες, να κλείνουν δρόμους όποτε γουστάρουν, να πυρπολούν λεωφορεία, καταστήματα εμπόρων, τραπεζών και ό,τι βρουν στο διάβα τους, να κινδυνεύουν, ή και να χάνονται ζωές (βλ. marfin), να δημιουργούν γκέτο μέσα στην πόλη.

Οι συνομιλητές των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι παρά φασίστες δολοφόνοι, ή εν δυνάμει δολοφόνοι, που θέλουν να επιβάλουν σε μια ολόκληρη κοινωνία τη βρώμα του μυαλού τους και της καθημερινής τους ζωής.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε.

Για όσους δεν κατάλαβαν και πανηγυρίζουν στις πλατείες για την επιστροφή της δημοκρατίας στη χώρα, ας τους πει κάποιος πως καμία δημοκρατία δεν επέστρεψε στη χώρα.
Νομίζουμε πως επειδή ψηφίσαμε το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφύλων και αυτόματα ήρθε και η δημοκρατία.
Ας γελάσω!

Όσο τα «πουσταριά» και οι φασίστες γίνονται συνομιλητές του υποκόσμου και του παρακράτους και όσο υπάρχουν εκεί για να ταίζουν τα χειρότερα ένστικτα του ανθρώπου, όλα τα άλλα είναι κατ’ επίφαση και αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον.

Καληνύχτα μας

 

Το Ζιζάνιο

Advertisements