Είσαστε οι επόμενοι, ασπόνδυλα μαλάκια.

1

Το παρόν γράφτηκε σχεδόν πριν ένα χρόνο, στις 18 Οκτωβρίου 2014. Παρατίθεται αυτούσιο όπως γράφτηκε σαν «μήνυμα με πολλούς αποδέκτες». Δε λέω τίποτα άλλο. Απλά διαβάστε το.

______________________________________________________________

Πλέον γίνεται καθαρή η υπόσχεση της «ολικής επαναφοράς» που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ και τα χαλκεία του σε μια μεταμοντέρνα ροζ μεταΠΑΣΟΚική εκδοχή της Ελλάδας όπου η Αττική οδός θα γίνει ποδηλατοδρόμος, οι «ελεύθεροι χώροι» – σημερινές αδιαμόρφωτες αλάνες θα γίνουν αλάνες διαμορφωμένες για φεστιβάλ με υπαίθριες ψησταριές όπου 3.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα μπορούν να χορεύουν, να τραγουδάνε μαζί με τους μετανάστες και τα παιδιά τους που θα ανεμίζουν σημαιάκια του ΣΥΡΙΖΑ και να ξοδεύουν μισθούς των €3.000 σε μπύρες, σουβλάκια και ρακόμελα τραγουδώντας επαναστατικά άσματα.

Ενώ τα μισητά malls θα γίνουν τροφαποθήκες και αποθήκες αγροτικών προϊόντων, ο Πύργος των Αθηνών (μισητός!!!) θα εκκενωθεί και θα γίνει τεράστιο κρεμαστάρι για πανό, όπως και ο Πύργος Πειραιά που δεν κατέστη δυνατόν να ολοκληρωθεί σε 40 χρόνια τη στιγμή που στα Τίρανα κατασκευάστηκαν τρία ίσου μεγέθους κτίρια μόνο τα τελευταία δύο χρόνια (αλλά τι να μας πουν οι ξυπόλητοι, κλπ κλπ κλπ).

Και να δεις τι έχει να γίνει, αν και όταν πέσουν στα χέρια τους οι «νταβατζήδες» μεγαλοεκδότες και μεγαλοκατασκευαστές, μαγαλοεφοπλιστές, όπου το πρόθεμα «μεγαλο-» στην σκατόψυχη συριζαίικη διάλεκτο είναι προσωπικά επιλεγμένο για να τονίζει ψυχολογικά την ανισότητα του πλούτου και την απόσταση που χωρίζει τους μεγιστάνες αυτούς από τον «απλό» λαό, αυτόν που ετοιμάζεται να μας καταστρέψει (μην πω τίποτα βαρύτερο) με την «σοφία» και τη «σύνεση» του άλλη μια φορά.

Μεγιστάνες με τους περισσότερους από τους οποίους όμως έχει ήδη συμφάγει ο μετέφηβος με ακόμα νοοτροπία σχολικού καταληψία.

Αλλά σσσσσσστ!!!! Μην τα λέτε αυτά διότι εμάς μας χρωστάει η ανθρωπότητα. Που κόβω το κεφάλι μου ότι αν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήξεραν για τους σύγχρονους σφετεριστές και τυμβωρύχους, δε θα άφηναν τίποτα από την κληρονομιά τους πίσω τους…

Εξάλλου, τα περισσότερα ελαττώματα της φυλής, τα οποία είναι προσωποποιημένα στον ΣΥΡΙΖΑ με περισσή πιστότητα, τα είχαν ήδη περιγράψει από αιώνες οι αρχαίοι συγγραφείς. Ναι, αλλά τουλάχιστον αυτοί μας άφησαν ένα Παρθενώνα, μια Αμφίπολη, μια αξεπέραστη γραμματεία και ένα διαχρονικό υπερστρατηλάτη.

Τούτοι εδώ είναι σαν τη μάστιγα. Όπου πατούν χορτάρι δε φυτρώνει.

Αλλά, για να καταλήξω κάπου, ΔΕ φταίνε μόνο «αυτοί». Φταίμε κι’ «εμείς». Όλοι οι υπόλοιποι που επί 40 τόσα χρόνια ανεχτήκαμε αυτή τη μεταδικτατορική γύφτικη πολιτισμική σαπίλα. Που δε βρέθηκε ένας, ιδίως τους τελευταίους μήνες θα πει το αυτονόητο: Ότι δηλαδή μια άνοδος στην «εξουσία» αυτού του μορφώματος δε θα είναι μόνο μια ήττα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (που στο κάτω-κάτω πολλοί θα το θέλαμε διότι τους τα έχουμε μαζεμένα). Θα είναι η δικαίωση και η εκδίκηση της γυφτιάς, του γυμνοσάλιαγκα λίγδα που ενώ δουλεύαμε, τρέχαμε, σπουδάζαμε, μιλούσαμε ξένες γλώσσες, αυτός μας ειρωνευόταν, μας έκλεινε πονηρά το μάτι, μας απαξίωνε, «τι θες και τρέχεις τώρα», ενώ του έφταιγαν οι Αμερικανοί, οι Τούρκοι, το κέρατο του το τράγιο εκτός από τον ίδιο, ενώ όλοι οι «κατωαυλακιότες» και οι «πανωχωρίτες» ήξεραν και για τις πλαστές άδειες ταξί, και για τις «αδήλωτες» Ρουμάνες, και για τους χαριστικούς διορισμούς μπατζανάκηδων στην ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ…

Πάρτε το χαμπάρι.

Δυστυχώς όλων ημών η μοίρα είναι σχεδόν προδιαγεγραμμένη αν έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ «στην εξουσία» με σχετικά υψηλό ποσοστό. Έχουν ήδη δείξει τις προθέσεις τους.

Δεν είναι ότι θα μας πάρει ο διάολος με την αργοπορία τους μέχρι να καταλάβουν και να συνεννοηθούν με τους πραγματικούς Επικυρίαρχους (πες το «Αγορές», πες το «Παγκόσμιο Σύστημα Διαχείρισης Πόρων», πες το «Νεοφιλελευθερισμό» αυτό είναι… εκεί. ΕΣΥ είσαι… «αλλού»).

Δεν είναι ότι θα κλείσουν και οι υπάρχουσες εκτός δημοσίου εργασιακές θέσεις, πόσο μάλλον να ανοίξουν νέες.

Θα είναι το «ξεχάστε αυτά που ξέρατε» το οποίο θα ακούσουν άνθρωποι σαν κι’ «εμάς» από ποιους; τους μεταλλαγμένους ΠΑΣΟΚους και τους μεταμοντέρνους νεοκομμουνιστές!!!

Θα είναι η έκπτωση στην αισθητική μας και η εκδικητική τους μανία προς οτιδήποτε δεν ευτελίζει την ποιότητα ζωής μας όπως η ευγένεια, οι πολιτισμένες συμπεριφορές, ο κοσμοπολιτισμός, οι λεπτές καλλιτεχνικές απολαύσεις. Τα οποία τα θεωρούν «αστικές ιδιαιτερότητες»

Όλα αυτά βέβαια μπορούν να αποφευχθούν αν σιγά-σιγά αρχίσει όλος αυτός ο «φυσιολογικός» κόσμος που ως τώρα ήταν κρυμμένος, να εκφράζεται ανοικτά. Όλοι όσοι φοβόμαστε εκτός από την οικονομική καταστροφή και την έκπτωση της αισθητικής την οποία θα υποστούμε από την νέα εκδίκηση της γυφτιάς, είτε τα νέα αντίποινα και τους νέους διωγμούς εφόσον έχουμε να κάνουμε με χαμηλού επιπέδου άτομα τα οποία δε θέλουν απλώς να νικήσουν αλλά να εκμηδενίσουν και να εξαφανίσουν τον αντίπαλο. Εκεί όπου ενώ οι βολεμένοι φιλεleftεροι του Da Capo ομιλούν για «διάλογο», οι άλλοι το λέγανε ευθαρσώς «έχουμε πόλεμο» πριν πέσει σήμα να σωπάσουν για λίγο, μην τρομάξουν κάποια γίδια και δεν τους «δοκιμάσουν».

Οπότε να το πω και εγώ ευθαρσώς: Βρείτε οι αστοί ένα τρόπο να συνεννοηθείτε και σταματήστε τα γκομενικά σας, τα αλληλοπλοκαρίσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις γελοίες ανορεξίες μεταξύ σας. ΝΔούδες, ΠΑΣΟΚοι, Δράσεις, Ποτάμια, Γεφύρια, Πηγάδια, TED EX και λοιπές συμμαχίες που αυτοϊκανοποιείστε λέγοντας σε κλειστό κύκλο τα ίδια και τα ίδια ενώ δε σας δίνει κανένας σημασία, όλοι εσείς, ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ.

Δεν είστε ο απέναντι συνομιλητής τους σε ένα φαντασιακό «διάλογο» ένα ηλιόλουστο μεσημεράκι Σαββάτου στο Da Capo ενώ το αεράκι σας χαϊδεύει τα μαλλάκια. Ποτέ κανείς δε σας είπε ότι σας βλέπει έτσι, ποτέ δεν μίλησε καν για συμφιλίωση. Ακούσατε τίποτα από τον ΣΥΡΙΖΑ να λέει «όλοι μαζί» ή κάτι τέτοιο; Φυσικά και όχι. Σαν εχθρό σας βλέπει.

Πάρτε το χαμπάρι ρε ψοφίμια:

Για «αυτούς» είσαστε ο εχθρός στο απέναντι χαράκωμα. Και ο Battle-hardened αντίπαλος ετοιμάζει την τελευταία έφοδο.

Δεν θέλουν να φτιάξουν την χώρα και τον κόσμο. Ποτέ δεν το θέλανε. Τα απωθημένα των ψυχολογικών τους συμπλεγμάτων θέλουν να βγάλουν. Και τους είσαστε εμπόδιο. Είσαστε ο πρώτος τους στόχος.

Είσαστε οι επόμενοι, ασπόνδυλα μαλάκια.

Κανονίστε. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ. Οργανωθείτε.

ΚΚ2

Advertisements