Σχολιασμός της επικαιρότητας από τον κύριο Καθηγητή 9/11/2015

Παρατηρητήριο

 

 

«Βερολίνο: H δόση δεν μπορεί να εκταμιευθεί»
Ο Ολάντ που θα έπαιζε ρόλο ας πούμε. Έπαιξε ρόλο, για να μην μπει 23% στα μοσχάρια του όμως

Βερολίνο: H δόση δεν μπορεί να εκταμιευθεί

Ο Πανούσης λέει, και δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω, ότι η ζωή του κινδύνευε από τον περασμένο Απρίλιο. Και ρωτάω ο αφελής : υπουργός γιατί παρέμεινε μέχρι τον Αύγουστο ;

 

«Η ΔΕΗ κόβει τις επόμενες ημέρες το ρεύμα σε 100.000 οφειλέτες»
Με αγάπη (και μπουκώματα με αλατόνερο στόκοι μου)

ΔΕΗ Κατεβάζει το διακόπτη σε 100.000 νοικοκυριά τις επόμενες μέρες www.dikaiologitika.gr

 

«Την ανάγκη να εφαρμόσει η Αθήνα άμεσα τις μεταρρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί υπογράμμισε ο πρόεδρος της πολιτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Μάνφρεντ Βέμπερ, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα, να μην επιστρέψει «στις τακτικές καθυστέρησης και κωλυσιεργίας».
«Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει γρήγορα και εξ ολοκλήρου το συμπεφωνημένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων», ανέφερε ο Βέμπερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Bild, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Η καταβολή των χρημάτων δεν θα μπορεί να γίνει διαφορετικά», προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΕΛΚ»

Πιο ξεκάθαρα γίνεται ; Δε γίνεται

Οι… συμβουλές του Βέμπερ στον Τσίπρα

 

Και για την υπόλοιπη «καθωσπρεπική ιντελιγκέντσια» των βιβλιοπωλείων θα έχουμε αφιέρωμα στο μπλογκ του Το Παρατηρητήριο λίαν συντόμως. Γιατί εκ τους ασφαλούς και εκ του βολεμένου η κριτική είναι εύκολη. Και κυρίως μέσω inbox που βρίζουν αλλά δημοσίως δείχνουν reverence στους φασίστες. Stay tuned για φωτογράφηση

Κοινοποιώντας πρώην ΣΥΡΙΖΑ friendly ενημερωτικά (my ass) ΜΜΕ τύπου Unfollow ,που συστήνονται εκ νέου ως «μετανοιωμένα», δεν πείθετε κανέναν. Δίνετε μόνο συγχαρητήρια σε εκείνους που κορόιδεψαν τον λαουτζίκο και τώρα εκ του ασφαλούς σας εμπαίζουν. Μπορείτε βέβαια να το κάνετε. Μπορείτε και να πιστεύετε ότι η κριτική των πρώην συναγωνιστών θα πείσει τους ηλίθιους μόνο που στη διαδικασία αυτή δεν ξέρω ποιος είναι ο ηλίθιος. Μην περιμένετε να αποκτήσει αξία η κριτική σας δια της επιβράβευσης των Ηλιθίων. Seriously

 

 

Να μην με στέλνετε inbox όμως γιατί και γω χαλιέμαι που πέντε χρόνια διδάσκετε «Συριζαισμό» αλλά δεν σας στέλνω inbox επειδή δεν το έχω.

 

Κανονικά, όποιος πολιτικός σέβεται τον εαυτό του πρέπει από εδώ και στο εξής όταν προσκαλείται στην εκπομπή του Χατζηνικολάου να ρωτάει αν είναι «ξυλο-ποιήσιμος» ή όχι.

 

Breaking news : Ο Τσακυράκης δεν ξέρει Ελληνικά. ΔΟΙΑΙΔΟΣΤΕ

Νίκος Χατζηνικολάου : «Καταλαβαίνω την οργή των πολιτών για το πολιτικό σύστημα,αλλά πρώτον αυτή η οργή δεν μπορεί να λειτουργεί ισοπεδωτικά, δεν είναι το ίδιο ο Κουμουτσάκος για παράδειγμα με τον Παπακωνσταντίνου, τον υπουργό οικονομικών του Παπανδρέου, δεν είναι το ίδιο..είναι το ίδιο; Έχει τις ίδιες ευθύνες για όσα έχουν συμβεί πολιτικά, γιατί τον ισοπεδώνουμε;»

12208735_1685444751693065_2768300442222972150_n

 

 

και άλλο κακό να μη μας βρει

 

Ο Κύριος Καθηγητής

Advertisements