Σχολιασμός της επικαιρότητας από τον κύριο Καθηγητή 8/11/2015

Παρατηρητήριο

 

Προς την αντιπολίτευση : επειδή ο πολιτικός απατεώνας που παριστάνει τον πρωθυπουργό φαίνεται να θέλει επανάληψη της κοροϊδίας του καλοκαιριού, φροντίστε να τον στηρίξετε πάλι για το «εθνικό συμφέρον». Δεν του «βγήκε» η αναγκαστική σας συμφωνία για το μνημόνιο 3, που ο ίδιος συμφώνησε και υπέγραψε, και προσπαθεί πάλι να ξεφύγει. Μόνος του και ας «καεί» η ώρα αν χρειαστεί. Να τελειώνουμε με τους απατεώνες δακρύβρεχτους .

ΥΓ Κανονίστε να σας λένε πάλι ότι ψηφίσατε.

 

«Αν δεν ανάψει το πράσινο φως για την εκταμίευση των 2 δισ. ευρώ κατά το αυριανό Eurogroup, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται αποφασισμένος, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Εθνος”, να μεταφέρει τη διαπραγμάτευση στη Σύνοδο Κορυφής που διεξάγεται στη Μάλτα την ερχόμενη Τετάρτη, οδηγώντας τις διαπραγματεύσεις σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο.

Μάλιστα, όπως τονίζει κυβερνητικό στέλεχος, «Ο Αλέξης Τσίπρας θα πάρει πάνω του την υπόθεση και αν χρειαστεί θα επικοινωνήσει τόσο με την Ανγκελα Μέρκελ όσο και με τον Φρανσουά Ολάντ»»

Πυρετωδώς εργάζονται στην Pretty Collant και στην Venus Victoria για την κάλυψη των αναγκών της εθνοσωτηρίου (δεν αρκεί ο Χατζηνικολάου)

 

Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος ο Χατζηνικολάου είναι αυτός που έκανε την ερώτηση στο Νίκο το Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Δεν «έπιασε» μάλλον εκείνο το «έργο» επικοινωνιακά και είπαμε να βοηθήσουμε

Θα καταφέρουν (διότι περί κατορθώματος πρόκειται) σε 1-2 χρόνια, παραπάνω δεν θα κυβερνήσουν, να λέμε «ναι, αλλά ο τάδε» και να αναφερόμαστε στην εθνοσωτήριο. Όταν η πλήρης ανικανότητα αποκτά υπόσταση ρε φίλε.
Να σας πω επίσης ότι τα «σαπάκια» των ραδιοφώνων τους έχουν εγκαταλείψει ήδη και τους ξεφωνίζουν διαρκώς. Αυτά δηλαδή που τους στήριζαν. Υπάρχει ένα υπόγειο turmoil που είναι δύσκολα διαχειρίσιμο και χρειάζεται προσοχή πριν τραβήξουμε προς πολιτικούς χώρους επικίνδυνους.

 

Γεροβασίλη: «Το έργο μας δεν αφορά τα τηλεοπτικά παράθυρα»
Με ποιο να κλάψω ; Με το «έργο» ή με το «τηλεοπτικά παράθυρα» ;

 

Νίκος Χατζηνικολάου : «Καταλαβαίνω την οργή των πολιτών για το πολιτικό σύστημα,αλλά πρώτον αυτή η οργή δεν μπορεί να λειτουργεί ισοπεδωτικά, δεν είναι το ίδιο ο Κουμουτσάκος για παράδειγμα με τον Παπακωνσταντίνου, τον υπουργό οικονομικών του Παπανδρέου, δεν είναι το ίδιο..είναι το ίδιο; Έχει τις ίδιες ευθύνες για όσα έχουν συμβεί πολιτικά, γιατί τον ισοπεδώνουμε;»

Δεν είσαι το ίδιο ΜΑΛΑΚΑΣ με τους άλλους Χατζηνικολάου. Είσαι και ΜΑΛΑΚΑΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

«Δεν είναι όλοι ίδιοι, μερικοί τις αξίζουν τις φάπες»

Παπακωνσταντίνου δέρνουμε (χωρίς ερωτηματικό)

886054_10207619819751390_5128380316268266748_o

 

 

Δημοσιογράφος «πρώτη μούρη «υποδεικνύει» τους κατάλληλους προς ξυλοδαρμό πολιτικούς. Ούτε ξεκινήσαμε να ξύνουμε τον πάτο ακόμη.

«Είναι το ίδιο ο Χίτλερ με τον Στάλιν και το Μάο ;» θα αποτελούσε επιχείρημα να ξέρετε.
Αύριο στον enikos.gr «ο δίκαιος ο προπηλακιστής»
12183864_10207619230096649_420736331962396351_o (1)

 

Πείτε λίγο, τι τίτλο θα δίνατε στο παρακάτω κείμενο ; Θα δίνατε ας πούμε το :

«Ρέγκλινγκ: Η Ευρωζώνη είναι έτοιμη να συζητήσει περαιτέρω ελάφρυνση του ελληνικού χρέους» ;
Γιατί στα Ελληνικά ΜΜΕ με αυτόν τον τίτλο αναπαράγεται.

«Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει μια σαφή εντολή τώρα να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις. «Η Ελλάδα μπορεί να ξαναξεκινήσει μια διαδικασία, η οποία είχε διακοπεί για σχεδόν ένα χρόνο. Η διακοπή αυτή ήταν πολύ δαπανηρή για την οικονομία και αυτό κάνει την τρέχουσα κατάσταση πολύ δύσκολη, γιατί η χώρα έπρεπε να ξεκινήσει από μια χαμηλότερη βάση. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι θα πρέπει να υπομείνουν και πάλι κάποια δύσκολα μέτρα», παρατηρεί. Εάν η Ελλάδα, επισημαίνει ο κ. Ρέγκλινγκ, υλοποιεί τις μεταρρυθμίσεις -όπως απέδειξε ότι είναι σε θέση να κάνει- η χώρα μπορεί να επιστρέψει σε θετική πορεία ανάπτυξης και ο πληθυσμός να αισθανθεί τα οφέλη.

Ο κ. Ρέγκλινγκ δηλώνει ότι «το χρέος δεν αποτελεί απειλή για την Ελλάδα και ήδη προσφέρουμε μια τεράστια ελάφρυνσή του». Είναι στην πραγματικότητα η μεγαλύτερη ελάφρυνση χρέους που έχει λάβει χώρα, λέει και προσθέτει: «Δεδομένου ότι η χρηματοδότησή μας στην Ελλάδα είναι τόσο μεγάλη και εκτείνεται έως τρεις δεκαετίες, οι εξαιρετικά γενναιόδωροι όροι δανεισμού (γύρω στο 1% τα επιτόκια) οδηγούν σε εξοικονόμηση για τον ελληνικό προϋπολογισμό, άνω του 4,5% του ΑΕΠ κάθε χρόνο»»

 

«Δημιουργία ενιαίας αριστεράς στην Ιταλία» διαβάζω και επειδή θα σας τρελάνουν στις επαναστατικές παπάντζες τα Τρολλ του ΣΥΡΙΖΑ (όπως στις περιφερειακές της Ισπανίας το Μάιο που σας έλεγαν ότι κέρδισαν οι PoRdemos) σημειώνω : πρόκειται για 31 βουλευτές σε σύνολο 630 δηλαδή ένα σκάρτο 5% (όλοι μαζί). Στην Ελλάδα ας πούμε θα ήταν 15 βουλευτές σε σύνολο 300.

Συνεχίστε

Δημιουργία ενιαίας αριστεράς στην Ιταλία

 

Μην στενοχωριέστε πάντως που δεν τους «κράζουν» οι ψηφοφόροι τους για τις ιδιωτικοποιήσεις. Οι ίδιοι ,της εθνοσωτηρίου, στενοχωριούνται περισσότερο γιατί η εξουσία χωρίς δυνατότητα πρόσληψης πελατείας , και με δεδομένη την ανικανότητά τους να δέσουν τα κορδόνια τους, είναι δύσκολο εγχείρημα. Εμείς πάλι, είμαστε σε win-win situation

 

«ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτες οι επιδιώξεις των Θεσμών – Λαϊκή εντολή η υπεράσπιση των ασθενέστερων»
Τα ίδια ακριβώς λέει και ο γείτονας μόνο που λέει Τρόικα και δεν είναι πρωθυπουργός. Εδώ η κοροϊδία σε πλήρη εκτέλεση :

«Η υπεράσπιση των ασθενέστερων στρωμάτων αποτελεί αδιαπραγμάτευτη θέση για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή ήταν και η λαϊκή εντολή του Σεπτεμβρίου την οποία καλούμαστε να υπερασπιστούμε ιδεολογικά, πολιτικά, κινηματικά, σε ένα εξαιρετικά ασφυκτικό, νεοφιλελεύθερο πλαίσιο, στο οποίο βρισκόμαστε απέναντι», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνεδρίασε νωρίτερα υπό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

 

«Τσίπρας σε ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Θα προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία των αδυνάτων»
Μέχρι χθες η φράση σταματούσε στο «πρώτη κατοικία». Κατάλαβες, πιστεύω

Τσίπρας σε ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Θα προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία των αδυνάτων Πηγή: Τσίπρας σε ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Θα προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία των αδυνάτων | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/234680/tsipras-se-pg-syriza-tha-prostateysoyme-tin-proti-katoikia-ton-adynaton#ixzz3qvNG00ak

 

«Το ΔΝΤ ζητά νέα μείωση του κατώτατου μισθού»

Ε σας είπαμε να μην τον πάτε στα 751 ευρώ γιατί θα ζητήσουν μείωση αλλά εσείς της εθνοσωτηρίου εκεί. Ορίστε τώρα

Το ΔΝΤ ζητά νέα μείωση του κατώτατου μισθού

 

» Σπίρτζης: Προς επανεκκίνηση η κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης

Όπως δήλωσε ο κ. Σπίρτζης, η συμφωνία, πριν υπογραφεί, θα δοθεί σε όλους τους φορείς και στα κόμματα για να εκφράσουν τις απόψεις τους και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο, με διαφάνεια, και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παρατηρήσεις, για να υπάρξει η οριστική επανεκκίνηση του έργου »

Ένα-ένα τα έργα Σπίρτζη γιατί δεν έχουμε άπειρα εφεδρικά συκώτια

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=752273

 

«Αλεξιάδης: Τα 4,5 δισ. ευρώ της λίστας Λαγκάρντ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα»

Ενώ όλα τα άλλα που έλεγε εδώ και πέντε χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε μέρα σε λένε μαλάκα με διαφορετικό τρόπο, ψηφοφόρε της εθνοσωτηρίου , αλλά έφυγαν οι «Σαμαροβενιζέλοι».

Αλεξιάδης: Τα 4,5 δισ. ευρώ της λίστας Λαγκάρντ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

 

και άλλο κακό να μη μας βρει

 

Ο Κύριος Καθηγητής

Advertisements