Σχολιασμός της επικαιρότητας από τον κύριο Καθηγητή 29/10/2015

12038673_10207406412536343_8136340748766779749_o1

 

«Και στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις ο Φλαμπουράρης παρότι η εταιρεία του είχε διαθέσιμα 2 εκατ. ευρώ»
Μα ακριβώς γι αυτούς που έχουν 2 εκ. ευρώ έγινε η ρύθμιση

 

Σάλος στην Ιταλία για τα 24.000 ευρώ που πήρε ο Βαρουφάκης για εμφάνιση σε κρατικό κανάλι. Δύο επισημάνσεις : πρώτον,να τα βλέπετε εσείς που θεωρείτε σοβαρή χώρα την Ιταλία και δεύτερον, ο Fabio Fazio που κάνει την εκπομπή στην RAI 3 είναι στόκος μεγέθους μεγαλύτερου του Τριανταφυλλίδη της ΕΤ3 που είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Έχω δει ανθρώπους που πιστεύουν ότι θα μπει ΕΝΦΙΑ στα ακίνητα εξωτερικού. Εδώ δεν μπορούν να βρουν ισοδύναμα για το 23% στην ιδιωτική παιδεία, που ψήφισαν οι ίδιοι, και ο άλλος πιστεύει ότι θα φορολογήσουν τα ακίνητα του εξωτερικού που είναι δουλειά δύσκολη.

 

«Ο ελληνικός λαός κατανοεί ότι η σημερινή κυβέρνηση προσπαθεί, μέσα από πολλές δυσκολίες, μέσα από πολύ δύσκολες δεσμεύσεις και μέσα σ’ ένα ασφυκτικό πλαίσιο, να διεκδικήσει την εφαρμογή της συμφωνίας με εκείνον τον τρόπο, ώστε οι επιπτώσεις να είναι με το λιγότερο δυνατό κοινωνικό κόστος για την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του Mega»

Κατανοεί Ράνια μου είναι σίγουρο. Ψηφίστε τώρα οι 155 θαρραλέοι και τα υπόλοιπα που προβλέπει το μνημόνιο 3 που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά να δεις πλεόνασμα κατανόησης. Πρωτογενές

 

«Μοσκοβισί: Τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν από την Ελλάδα είναι σκληρά αλλά αναγκαία

Ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τα οικονομικά θέματα σε σημερινές δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων τόνισε λίγο πριν την επίσκεψή του στη χώρα μας, πως τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν είναι σκληρά αλλά αναγκαία»

Τονίζω ότι οι δηλώσεις έγιναν στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων οπότε είμαστε σίγουροι ότι είναι «πλήρεις». Γιατί στο Ελληνικό Πρακτορείο Ειδήσεων 2-3 μέρες πριν «ξέχασαν» να πουν ότι το «κούρεμα» των 200 δισ. ευρώ ερχόταν με Grexit.

 

Μη ζητάτε link γι αυτά που λένε οι Συριζαίοι. Είναι πάντα σίγουρο ότι τα είπαν. Εδώ θα κλείσει το Κουλούρι.

 

«Δεν παρατείνεται εκ νέου η ισχύς της υπουργικής απόφαση του περασμένου Ιουλίου για αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης. όπως οι πλειστηριασμοί, που είχε εκδοθεί λόγω των capital controls.

«Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοινώνει ότι δεν παρατείνεται εκ νέου η ισχύς της υπ’ αριθμ. 49214/21−7−2015 Κοινής Υπουργικής Απόφασης «Αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών» (Β΄ 1525), η οποία έχει ήδη παραταθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 με την υπ’ αριθμ. 57384/31−8−2015 όμοια (Β΄ 1867) και στη συνέχεια μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015 με την υπ΄ αρ. 70905/29.9.2015 όμοια (Β’ 2110)» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείο Δικαιοσύνης.»

ΟΛΕ

 

«Σ.Αναγνωστοπούλου: Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε το δημόσιο σχολείο»
Στην ανάγκη κλείνουμε και τα ιδιωτικά των προνομιούχων όπως είναι ο Τσίπρας

 

Meanwhile, συζητούν για 8765789 νέους φόρους και έχουν, ακόμη, στείλει μόνο τον καταργημένο ΕΝΦΙΑ. Αυτοί νομίζουν, όπως και οι ψηφοφόροι τους, ότι στις 14 Αυγούστου ψήφισαν για το ποιος θα μας εκπροσωπήσει στην επόμενη Eurovision.

 

Το Σάββατο άλλος ένας «νεοφιλελές» θα περάσει το κατώφλι της «γιάφκας των λογικών» του κυρίου Καθηγητή. Θα φέρει και τσίπουρο. Κατάλαβες, πιστεύω.

 

«Σκουρλέτης : Διαφέρουμε από τους προηγούμενους στον τρόπο που διαπραγματευόμαστε»
Εννοείται, οι «Σαμαροβενιζέλοι» δεν θα προστάτευαν τα μοσχάρια της «φίλης» Γαλλίας

 

Ο Μαδούρος πάντως έγινε πρόεδρος από οδηγός λεωφορείου (μάλλον αστικού) οπότε έχουμε δρόμο ακόμα. Για αρχή βάλαμε τις καθαρίστριες στα δικαστήρια

 

«Προς επίρρωση αυτής της εκτίμησης, ο πρόεδρος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πολιτικής, Λίντερ Γκέρκεν, τόνισε στην «Bild» τα παρακάτω: «Η ελληνική οικονομία είναι κατεστραμμένη, το ποσοστό κατανάλωσης πολύ υψηλό χωρίς να υπάρχουν επενδυτές, άρα το κούρεμα του χρέους είναι αναπόφευκτο, όπως κι ένα τέταρτο πακέτο βοήθειας. Το μόνο λειτουργικό πρόγραμμα εξυγίανσης είναι ένα Grexit, που θα μπορούσε να διαρκέσει για χρόνια»»

Εδώ τα καλά «κουρέματα» με Grexit. Το οποίο Grexit το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «ξέχασε» να αναφέρει όταν αναμετέδωσε την είδηση δυο-τρεις μέρες πριν. Γιατί οι όμορφες «παραλείψεις» όμορφα καίγονται

 

και άλλο κακό να μη μας βρει

 

Ο Κύριος Καθηγητής

Advertisements