Και όμως υπάρχουν ακόμα… trolls!!!

13227471_10209153813820283_35053509384252822_o

του ΚΚ2

Παρατηρώ έκπληκτος ότι υπάρχουν -ακόμα- κάτι περίεργοι άνθρωποι οι οποίοι έρχονται στη σελίδα του «Π» στο FB με σκοπό να διαταράξουν τις συζητήσεις και την αρθρογραφία με επιχειρήματα που σε οποιαδήποτε σχολή debating και public speaking θα προκαλούσαν θυμηδία και γέλωτες. Και πάλι όμως είναι αξιοθαύμαστο: Έρχονται οι τελευταίοι αυτοί και ακόμα στρεψοδικούν. Τα γνωστά, «οι άλλοι δηλαδή ήταν καλύτεροι»; «και που το ξέρετε ότι οι προηγούμενοι τα πήγαιναν καλύτερα, αφού και αυτοί μνημόνιο είχαν υπογράψει», το αμίμητο: «Τουλάχιστον τούτοι διαπραγματεύτηκαν» (και τα έδωσαν ΟΛΑ!!!), και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός.

Και εδώ έρχεται το ερώτημα:

Έχουν αντιληφθεί οι κύριοι αυτοί τι τους βρήκε και τι τους περιμένει με αυτούς που εξέλεξαν και υποστηρίζουν; Τι νόημα έχουν τέτοιες αστειότητες όταν συμβαίνουν ακόμα και πολύ πιο λίγο από πριν, μετά τις τόσες εκλογές; Τι διάολο, νικήσατε, μας κατατροπώσατε, η αγνή Εθνοαριστερή ψυχή νίκησε τους φιλοδυτικούς ντιγκιντάγκες και ο αγνός απλός φτωχός λαός είναι στην εξουσία όπως και το 1981 (εδώ γελάνε; ) λοιπόν; τι… ανασφάλειες είναι αυτές; Αμφιβάλλετε για κάτι;

Και ρωτάω διότι δε νομίζω ότι πλέον έχουμε να κάνουμε με τους γνωστούς τύπους με τους πολλαπλούς λογαριασμούς στους οποίους είχαν υποσχεθεί απολαβές εάν και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ καταλάμβανε την εξουσία. Και όπου τώρα, όπως όλοι βλέπουμε, προωθούν τις καθαρίστριες και τους έχουν στην απέξω. Δε νομίζω ότι οι λίγοι αφελείς επανέρχονται παρενοχλώντας («τρολάροντας» που λέμε) κατόπιν άνωθεν εντολών. Όχι πλέον. Εξάλλου, πόσους να ωφελήσει η δόλια η κυβέρνηση με τέτοια δεδομένη ένδεια πόρων και στρατηγικής;  Αντίθετα, θα έλεγα ότι μάλλον έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους τρομοκρατημένους που βρίσκονται σε άρνηση αποδοχής της κτηνώδους μεταστροφής και του κυνισμού που διακρίνουν στελέχη της σημερινής κυβέρνησης. Ακόμα ελπίζουν, πολλοί δεν πιστεύουν ότι μπορεί να πιάστηκαν τόσο κορόιδα. Σου λέει «τι διάολο, κυβέρνηση είναι, έχουν στελέχη, ήξεραν».

Αμ δε…

Αγαπητοί φίλοι που ειλικρινά ή δήθεν εξανίστασθε διότι θίγουμε τις ιερές αγελάδες σας, κάνω μια έκκληση.

Ωραία εσείς «νικήσατε» ή καλύτερα, αυτοί τους οποίους επιβραβεύσατε φρενιτωδώς επί τρεις και τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις νίκησαν. Ωραία. Μας μπήκατε στη μύτη. Νικήσατε με την αμεσότητα της συμπεριφοράς σας την αστική υποκρισία και τον κομφορμισμό. Σε μια μικρή δυτική χώρα ανατρέψατε την τάξη πραγμάτων και πιστεύετε ότι φέρατε στην εξουσία «κάποιους από εσάς», ένα γελαστό παιδί που δε  μιλάει Αγγλικά, δεν ξέρει να φέρεται, είναι ακριβώς αυτό που ο κάθε Έλληνας θρηνεί στο τέλος της παρατεταμένης εφηβείας όταν οι  προτεραιότητες της ενηλικίωσης αλλάζουν τα δεδομένα. Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα. Στο διάολο οι κακορίζικοι οι ξένοι, δε χρωστάμε ρε!

Όλα καλά αλλά δεν καταλάβατε δηλαδή τίποτα από τα όσα έγιναν αυτό το καλοκαίρι; Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να μην είναι αυτοί που σας λέγανε ότι είναι; Ότι μπορεί απλά να δώσατε την εξουσία σε μια σκληρότατη και κυνικότατη δράκα ανθρώπων οι οποίοι αφού σας χρησιμοποίησαν, θα σας σκίσουν επιμελώς τα ράμματα για να παραμείνουν στην εξουσία, κάνοντας ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που φοβάστε; Προσόντα Βρετανίας και μισθούς Βουλγαρίας; ΑΝ «βρείτε δουλειά»;

Ότι μπορεί να σας κορόιδεψαν;  Ότι στην τελική, μπορεί να έχουμε εμείς δίκιο και εσείς άδικο; 

Για σκεφτείτε το σιωπηλά μόνοι σας….

ΚΚ2