Προς τον κ. Σεβαστάκη του ΣΥΡΙΖΑ

12038673_10207406412536343_8136340748766779749_o1

 

Κύριε Δημήτρη Σεβαστάκη…

Έχετε ιδέα τι σημαίνει δημοκρατία; Έχετε ιδέα ποιός είναι ο θεσμικός σας ρόλος σ’αυτήν και ποιες οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντά του; Είστε βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και όχι των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Βρίσκεστε εκεί, που βρίσκεστε, για να υπερασπίζεστε και ‘μενα που δεν σας ψήφισα.
Βρίσκεστε εκεί, που βρίσκεστε για να προφυλάσσετε την ισονομία και την ισότητα των πολιτών, όλων των πολιτών.
Βρίσκεστε εκεί, που βρίσκεστε, γιατί και ‘γω συμβάλλω στον μισθό σας. Και οφείλετε να με σέβεστε σαν πολίτη, όπως σας σέβομαι ως εκπρόσωπό μου.
Βρίσκεστε εκεί, που βρίσκεστε, όχι για να εξετάζετε τα πολιτικά φρονήματα των πολιτών αλλά για να προστατεύετε τα δικαιώματά τους.
Μπορεί κ.Δ.Σεβαστάκη, να επέλεξα άλλον για καπετάνιο της Ελλάδας και όχι τον πρόεδρό του κόμματός σας, αλλά εφόσον βρίσκομαι στο ίδιο καράβι με τον κάθε πολίτη αυτής της χώρας, κανείς δεν έχει δικαίωμα να με πετάξει στη θάλασσα.

Καταλάβατε κ.Δ.Σεβαστάκη ή να σας το ζωγραφίσω σε κάποιο ψηφοδέλτιο του κόμματός σας;

Το »εμείς ή αυτοί» που κάποτε καταδικάζατε μέσα απο κείμενά σας, αντιλαμβάνομαι πως έγινε σύνθημά σας. Αντιλαμβάνομαι επίσης και κάθε ταξική διάκριση που ορέγεστε.

Αλλά κρατήστε τούτο : Δεν είστε εσείς αυτή η χώρα αγαπητέ. Η χώρα είναι οι πολίτες της. Και οι πολίτες της δεν είναι μόνο το 35,46% που ψήφισε το κόμμα σας αλλά και το υπόλοιπο 64,54 που δεν το ψήφισε.

από την Maria Kiriakidoy  https://www.facebook.com/pantallu

Advertisements