Σχολιασμός της επικαιρότητας από τον κύριο Καθηγητή 20/10/2015

12038673_10207406412536343_8136340748766779749_o1

 

Τι εννοούσε ο Τσίπρας όταν έλεγε να μην βγαίνουν στα κανάλια οι υπουργοί ; Να μην βγαίνει όλο το υπουργικό συμβούλιο κάθε μέρα ;

 

Κατρούγκαλος «Αν εφαρμόζαμε τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος θα είχαμε μειώσεις στις επικουρικές»
Ενώ τώρα που δεν την εφαρμόσαμε έχουμε μειώσεις και στις κύριες

 

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στην πλατεία Συντάγματος το φεστιβάλ χορών με θέμα τον ΕΝΦΙΑ υπό την αιγίδα της Γιδοζωικής εταιρίας και με συνεργασία του συλλόγου Δεξιών Στοκομπλόκων.

 

Επί ΣΥΡΙΖΑ νέοι δρόμοι στην απρόσκοπτη επικοινωνία των πολιτών. Μπορείς να λες ελευθέρως μαλάκα το 39% των ψηφοφόρων χωρίς ενδοιασμούς.

 

Προσέξτε το «σχεδιασμό» της εθνοσωτηρίου : ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση θα αποφέρει 34 εκ ευρώ από τα 300 εκ που λείπουν. Με τις υγείες σας οι γονείς που τους ψηφίσατε. Και φόρο στα σχολεία και φυσικά κάποιον άλλο φόρο για τα υπόλοιπα 270 εκ. Το πρωί όλα καλά στον καθρέφτη ;

 

Μη συνεργάσιμε δανειολήπτη μου που ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ τη συμπόνοια μου τώρα που ξεκινούν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας από την «κυβέρνηση της αριστεράς». Κατηγορία στόκου της δεξιάς που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ για να μην πληρώσει ΕΝΦΙΑ και συ.

 

«Αποστόλου : Θα προτείνουμε ισοδύναμα για τους αγρότες»
Και θα ραγίσουν τα τσιμέντα από τα γέλια.Ο στόχος βέβαια προφανής, να τα απορρίψει η Τρόικα και να πουν στους αγρότες ότι δεν φταίει η εθνοσωτήριος μόνο που το βλέπω «χλωμό» να το πιστεύουν και αυτό οι αγρότες.

 

«Σκουρλέτης: το πόρισμα για το ασφαλιστικό δεν είναι δεσμευτικό»
Δηλαδή μπορεί να το κάνετε και χειρότερο ;

 

και άλλο κακό να μη μας βρει

 

ο κύριος Καθηγητής