Περί σκουπιδιών της προπαγάνδας του λαϊκισμού

12038673_10207406412536343_8136340748766779749_o1

 

Επίσης, δεν έχει κανένα, κανένα όμως, νόημα το να επισημαίνεται ότι δεν υπάρχουν «μπάχαλα» από τους ακροαριστερούς ενώ ψηφίστηκε το μνημόνιο 3 από Τσιπρα – Καμμένο. Γιατί πρώτον κανείς δεν ήθελε την Αθήνα να καίγεται για πολλοστή φορά και δεύτερον : πιστεύετε πραγματικά ότι αυτοί, που για να φέρουν στην εξουσία τον Τσίπρα τα έκαναν, ενδιαφέρονται γι αυτήν την επισήμανση ; Το πολύ πολύ να γελάνε μαζί σας (μας).

Το ότι κάποιοι όπως το απολειφάδι της ανθρώπινης αξιοπρέπειας (aka πιτσιρίκος), αλλά και άλλοι, γράφουν κείμενα εναντίον του Τσίπρα με αφήνει παγερά αδιάφορο και δεν θεωρώ ότι μπορούν να αποτελέσουν εργαλείο νομιμοποίησης της δικής μου κριτικής. Εντελώς αδιάφορο με αφήνει ο ηλίθιος που επί πέντε χρόνια «παραμύθιαζε» τον κόσμο υπέρ της λαίλαπας που λέγεται Τσίπρας ή πραγματικά πίστευε ότι οι ελεεινές εξαγγελίες του σημερινού πρωθυπουργού είχαν σχέση με την πραγματικότητα. Στην πρώτη περίπτωση ήταν όργανο προπαγάνδας και στη δεύτερη απλώς ηλίθιος. Αρνούμαι λοιπόν να νομιμοποιήσω τα σκουπίδια ως συνομιλητές. Και το κάνω με συνέπεια από το 2010.

ΥΓ Καταλάβετε ότι αυτό δεν «δουλεύει» και είναι και υποτιμητικό. Να περιμένεις να γράψει ο «εχθρός» για να τον ποστάρεις ως κριτή αξίας των δικών σου λεγομένων.

 

ο κύριος Καθηγητής

Advertisements