Γυναίκα, βουλευτής, μόνη απειλείται…

Παρατηρητήριο

Τελικά και να θέλεις να αγιάσεις δε σε αφήνουν οι διαβόλοι.

Διάβασα ότι κάποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απείλησε βουλευτίνα της ΝΔ με τη φράση «στην επόμενη ομιλία σου θα χρειαστείς την ομάδα Δέλτα«, διότι τόλμησε να αναφερθεί στην μάλλον εξόφθαλμη κάλυψη του πρωθυπουργού σε βουλευτές και υπουργούς οι οποίοι φέρονται να κατέχουν μεγάλα χρηματικά ποσά σε τραπεζικούς λογαριασμούς χωρίς να δικαιολογούνται από, ή να εμφανίζονται στα «πόθεν έσχες» τους.

Δεν εξεπλάγην και πολύ. «Εξέστω Κλαζομενίοις ασχημονείν» που λέγανε κάποτε και οι έφοροι της αρχαίας Σπάρτης.

Δε θα σταθώ στο αληθές ή μη της καταγγελίας η οποία βρίσκεται υπό διερεύνηση ούτε στο κατά πόσον αποτελεί «ηθικό πλεονέκτημα» της καθ ημάς «αριστεράς» της οποίας ο ηγέτης μας έχει ζαλίσει για την αδαμάντινη και άσπιλη ακεραιότητά της. Όλοι προφανώς περιμένουμε να αποφανθεί η δικαιοσύνη και μάλιστα στο ανώτατο δυνατό επίπεδο, περί της αλήθειας ή μη των καταγγελιών.

Εκείνο στο οποίο θα σταθώ είναι το γεγονός ότι βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου απείλησε γυναίκα, επαναλαμβάνω, γυναίκα συνάδελφό του διότι τόλμησε να πει τη γνώμη της, η οποία προφανώς δεν του άρεσε.

Τελικά φαίνεται ότι έχουμε ένα θεματάκι δημοκρατικής συνείδησης με τους βουλευτές κυρίως ετούτης της «αριστεράς» η οποία από το πουθενά του 4% μας προέκυψε αρκούντως… νταβραντισμένη και μέσα στον οίστρο (το λένε και αλαζονεία) της εξουσίας και ενώ ψήφισε τα χειρότερα προσώρας «μέτρα» κατά αυτών που την ψήφισαν, προσθέτει στον όλο ιδιόρρυθμο καμβά της δυστροπίας και των ιδεοληψιών της (των οποίων τις συνέπειες μόλις που υποψιαζόμαστε, διότι αν το καταλάβατε σε αυτή την περίπτωση τα ισοδύναμα των ιδεοληψιών τους είναι Η ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ), τολμάει να απειλεί τους πάντες, ακόμα και γυναίκες βουλευτές μέσα στο κοινοβούλιο!!!

Και να προσέχουν οι κύριοι βουλευτές που απευθύνουν τέτοιες απειλές. Διότι η ομάδα Δέλτα από ότι ακούω είναι υπό κατάργηση (φοβούνται κάτι;), και ίσως όταν μαθηματικά θα έρθει η ώρα της δικής τους αγωνίας και των σκιών σε μία εκ νέου φλεγόμενη Αθήνα, μήπως βρεθούν τελικά τότε να την έχουν περισσότερη ανάγκη από οποιονδήποτε άλλο και να μετανοιώσουν φρικτά εάν θα έχουν προχωρήσει στην φημολογούμενη κατάργησή της. Για να γλυτώσουν -τι ειρωνεία- κυρίως από την οργή όσων τους πίστεψαν.

Διότι -και ας είναι καλά ΚΑΙ το διαδίκτυο, όλα καταγράφονται και για όλους έρχεται η ώρα της κρίσεως όσο και αν οι σύγχρονοι Κλαζομενοί, ασχήμονούντες ως συνήθως και υλακίζοντας στο φρικώδες εξουσιολαγνικό παραλήρημα τους υποπίπτουν και στο παράπτωμα της ανανδρίας, απειλώντας ακόμα και γυναίκες.

Ακόμα και γυναίκες!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!

ΚΚ2

Advertisements