Μασάζ-συλλαλητήριο.

Παρατηρητήριο

Τώρα γιατί σε εμένα το διεστραμμένο όταν διάβασα την είδηση για τα ξεψυχισμένα συλλαλητηριάκια της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ, μου ήρθε στο μυαλό αυτή η παρακάτω εικόνα;

massage

Και ρωτάω: Φαντάζεστε τι θα γινόταν ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη βδομάδα αν στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι «Σαμαροβενιζέλοι»; Που να καταλάβουν οι αδίστακτοι από ένα-δυο συλλαλητηριάκια;

Που είναι οι παλιές οι δόξες του 2008-2012 και παραπέρα;

Βέβαια, όσον αφορά και τους διαδηλωτές οι οποίοι κόβω το κεφάλι μου ότι ήταν μουδιασμένοι, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, «σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν». Ακόμα είμαστε στο μούδιασμα, οι κινήσεις είναι περισσότερο αντανακλαστικές, σαν να έχει σκάσει βόμβα και σιγά-σιγά αρχίζουν να υπάρχουν οι πρώτες αντιδράσεις από τους επιζήσαντες.

Πλην όμως make no mistake: Οι συνδικαλοΠΑΣΟΚοι κοπής 1981 – 1990 και οι κακόψυχοι «psofo-πουταναόλες» δεν ξεχνούν εύκολα. Κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει. Εξάλλου, και την κοροϊδία να μπορούσαν να ξεπεράσουν, είναι πολλά τα χρήματα που πρέπει να πληρωθούν σε φόρους και εισφορές. Πλέον για πολλές περιπτώσεις μιλάμε για επιβίωση. Δεν έχουν όλοι τις καβάτζες των μεγαλοΣΥΡΙΖΑίων.

Η τσέπη πονάει. Και αν κατέβουμε στο επίπεδο της επιβίωσης, ειδικά για τους δύστροπους ή αφελείς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που ΤΩΡΑ θα καταλάβουν τι έκαναν, αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις εν δυνάμει ανεξέλεγκτες.

Εκείνο το οποίο φοβάμαι εγώ είναι ότι αν όχι οι frontmen του ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι σκακιστές puppeteers που βρίσκονται από πίσω αυτό το έχουν ήδη προβλέψει, μη σας πω ότι ξέρουν και το πότε θα συμβεί.

Οπότε καλό το massage αλλά φοβάμαι ότι το πράγμα θα διολισθήσει σε πιο βιτσιόζικες καταστάσεις ενθεν και εκείθεν όσο το χέρι του αδηφάγου και αδίστακτου κράτους θα μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην τσέπη αυτών που το φιλούσαν.
Δεν τελείωσε τίποτα σήμερα. Μη σας πω πως σήμερα αρχίζει.

ΚΚ2

Advertisements