Σχολιασμός της επικαιρότητας από τον κύριο Καθηγητή 15/10/2015

12038673_10207406412536343_8136340748766779749_o1

 

Και εκεί που καθόμουν στην αυλή είδα ένα ρακούν να τρέχει με ένα εκατομμύριο στο στόμα. Το ρώτησα που πήγαινε και μου είπε ότι έτρεχε να προλάβει το φουκαρά υπουργό που του είχε πέσει.

 

«Πάει πίσω η κατάθεση του νομοσχεδίου για
την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών»
Λογικό, αυτοί τα κορδόνια τους δεν μπορούν να δέσουν σιγά μην ετοίμαζαν εγκαίρως το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση.

 

Όταν λένε «παράτυποι μετανάστες» τι εννοούν ; Ότι δεν έχουν χαρτόσημο ας πούμε ;

 

«Θέλοντας να καθησυχάσει τους επενδυτές, ο Αντόνιο Κόστα διαβεβαίωσε ότι ενδεχόμενη κυβέρνηση της αριστεράς «θα σεβασθεί τις διεθνείς δεσμεύσεις» της Πορτογαλίας και «δεν θα ανοίξει πολιτική κρίση στην ευρωζώνη». «Η Ευρώπη μπορεί να είναι ήσυχη. Το Σοσιαλιστικό Κόμμα δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ», είπε»

Από τη «νίκη» στην Πορτογαλία για την οποία μιλούσε ο πρωθυπουργός της εθνοσωτηρίου Αλέξης Τσίπρας μερικές μέρες πριν στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

 

Με μαύρες σημαίες οι αγρότες στη Θεσσαλονίκη. Αν ήμουν κυβέρνηση θα έβγαζα το Μιχελογιαννάκη να τους μιλήσει. Και θα τους έστελνα τα ποσοστά των εκλογών σε συνημμένο μαζί με το εκκαθαριστικό της εφορίας.

 

Τι να απέγινε άραγες εκείνο το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει ο κυρ Αλέκος ο Φλαμπουράρης ;

 

Βούτσης «Θα εκπλαγείτε πόσο καθαρά είναι όλα αυτά όταν τελειώσουν και πως δεν έχουν καμία σχέση με τις τηλεδίκες που γίνονται»
Μάθε πρώτα να μιλάς Ελληνικά Βούτση γιατί θα πάθει «κεφαλοκλείδωμα» η γλώσσα μας αν διαβάσουμε δυνατά τις δηλώσεις σου. Τι διάολο όλοι αμόρφωτοι ;

 

Αυτοί θα καταστρέψουν το Κουλούρι. Θα διαβάζει ο κόσμος και θα νομίζει ότι ξαφνικά έγινε ενημερωτικό σάιτ.

 

«Ελπίζουμε ότι οι εκλογές σε άλλες χώρες, στην Ισπανία, θα μας βοηθήσουν»
Ο «σοβαρός» Χουλιαράκης

 

Κρατήστε πάντως και μια «πισινή» για τον «σοβαρό» Χουλιαράκη γιατί ξεκίνησε τις δηλώσεις περί διεθνοποίησης του χρέους. Σοβαρός και μ’αυτούς δε γίνεται. Τα κρύβουν καλά τα κουσούρια αλλά μόλις έρθουν στο προσκήνιο φαίνονται (τα κουσούρια)

 

αυτά και άλλο κακό να μη μας βρει

ο κύριος Καθηγητής

Advertisements