Σύντομος σχολιασμός της επικαιρότητας από τον Κύριο Καθηγητή 9/10/2015

12038673_10207406412536343_8136340748766779749_o

Μειώθηκε επίσης το ακατάσχετο από τα 1500 στα 1000 ευρώ και αυξήθηκε από το 25% στο 50% η παρακράτηση πάνω από τα χίλια ευρώ. Επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τονίζω. Απευθύνω το ερώτημα προς το 39% που τους ψήφισε : Πόσο ακατάσχετα στόκοι ;

Ο Δημήτρης ο Παπαδημούλης σήμερα «προσκάλεσε» Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούν με το ΣΥΡΙΖΑ για να μην είναι «ουρά» της ΝΔ. Αμέσως μετά απηύθυνε «πρόσκληση» και προς τη ΝΔ για συνεννόηση στα μεγάλα θέματα, όπως είπε, παρά τις διαφορές που χωρίζουν τα δύο κόμματα. Αν εκλιπαρεί (γιατί αυτό κάνει) ο ευρωβουλευτής Παπαδημούλης για συνεργασία, αναρωτιέμαι πως αισθάνονται οι εν Ελλάδι βουλευτές της συγκυβέρνησης εν όψει της «καταιγίδας» που ετοιμάζονται να ψηφίσουν. Αλλά δεν τους φοβάμαι, 155 θαρραλέοι στρατιώτες είναι.

Τζιτζικώστας «Οραματίζομαι ένα κόμμα που θα ζητά από τη βάση το «ναι» ή το «όχι» για την στρατηγική του. Με τοπικά δημοψηφίσματα»
Το είπα εγώ ότι ο Απόστολος θέλει να την κάνει «ΣΥΡΙΖΑ» τη ΝΔ.

«Το κάθε κόμμα θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει για το ποια θεωρεί αρνητικά, ποια θεωρεί θετικά και να πάρει συγκεκριμένη θέση σε σχέση με το τι στηρίζουν και τι δεν στηρίζουν. Με δεδομένο, βεβαίως, ότι έχουν ψηφίσει τη συμφωνία του καλοκαιριού που καθορίζει και τα βήματα για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, θα κριθεί και η στάση τους πάνω στα συγκεκριμένα μεγάλα ζητήματα, είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος»
Όλγα, πείτε ό,τι θέλετε στους ψηφοφόρους σας αλλά τα επιπλέον χαράτσια που έφερε η ανίκανη συγκυβένηση Τσίπρα – Καμμένου εσείς θα τα χρεωθείτε. Και μετά να πάτε να λέτε στο (περίπου) 39% που σας ψήφισε ότι υπέγραψαν και οι άλλοι. Θα σας κατανοήσουν όταν θα βλέπουν τα (επιπλέον) «ραβασάκια» να έρχονται.

Τα περί ντροπής της αριστεράς που δεν θέλει στρατό κτλ τα ακούω βερεσέ (λες και όπου κυβέρνησε, κυβέρνησε με λουλούδια). Αυτό που είναι πραγματικά γελοίο είναι το να βλέπεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τη διαφορά ανάμεσα στις 180 και στις 360 μοίρες, να διαβάζει σχέδιο στρατιωτικής άσκησης. Αυτό ναι, είναι και γελοίο και προκλητικό.

καληνύχτα και άλλο κακό να μη μας βρει

Κύριος Καθηγητής

Advertisements