Στα τηλεοπτικά πρωινάδικα της δημοσιογραφίας αναστενάζει η λογική

12038673_10207406412536343_8136340748766779749_o

Και ο Βασίλης ο Λυριτζής συνεχίζει στον SKAI.gr να στηρίζει την κυβέρνηση και να εμπλουτίζει το «οπλοστάσιο» των επιχειρημάτων του Γιώργου του Οικονομέα. Μόλις ρώτησε τον εκπρόσωπο της ΝΔ «τα χρειαζόμαστε τα λεφτά ; και αφού τα χρειαζόμαστε γιατί δεν ψηφίζετε τα μέτρα» του μνημόνιο 3 των Τσίπρα – Καμμένου θα συμπληρώσω. Εύγε Βασίλη, καλά κάναμε και σε βάλαμε ως Το Παρατηρητήριο στο άλμπουμ των δημοσιογράφων της δραχμής και ας διαμαρτυρήθηκε ο φίλος σου ο γνωστός πανεπιστημιακός που ακόμη δεν ξέρει πότε βάζουμε -ε και πότε -αι όταν γράφει.

Ο Δημήτρης ο Καμπουράκης από την άλλη , του Mega Tv, μας ενημέρωσε ότι βουρκώνει όταν βλέπει τους ηλικιωμένους να ψάχνουν τρόφιμα. Όταν όμως αυτός και το κανάλι του πολέμησαν το πρώτο μνημόνιο λυσσαλέα ήταν για το «καλό του λαού». Ρε δεν πάτε στο διάολο λέω γω.

Ο Παντελής ο Μόσχος που είναι τώρα στο Mega Tv είπε ότι το μνημόνιο το υπέγραψαν όλοι. Ο Παντελής ο Μόσχος ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας, και είναι πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών, αλλά δεν άκουσα να το αναφέρει κανένας. Πέντε χρόνια κάπως έτσι έβγαιναν οι «ανεξάρτητοι» φορείς στα κανάλια.

ΥΓ Ο μέσος στόκος που ακούει , και δεν ξέρει ποιος είναι ο Μόσχος, σκέφτεται ότι το «παιδί του λαού» συμφωνεί ότι το μνημόνιο των Τσίπρα – Καμμένου το ψήφισαν όλοι.

Advertisements