Σύντομος σχολιασμός της επικαιρότητας από τον Κύριο Καθηγητή 8-10-2015

12038673_10207406412536343_8136340748766779749_o

 

Ο ΕΝΦΙΑ εξωτερικού ,ως μέτρο, είναι για γέλια. Για να γελάμε δηλαδή με τους Συριζαίους που τον κάνουν like, share και RT.

 

τα ισοδύναμα μου πέσαν απ τα χέρια όχι δε γίνεται δεν είναι δυνατόν

εγώ που θα’σκιζα μνημόνια και συμβάσεις
τώρα μνημόνιο υπέγραψα κι εγώ

Αλέξης Χριστοδουλόπουλος – Μάκης Τσίπρας : Τα ισοδύναμα

 

«Κατρούγκαλος : Να καταστήσουμε τα εργασιακά διεθνές θέμα»

Εννοείς να βάλουμε και τους έξω να κόψουν συντάξεις των 1000 ευρώ υπουργέ μου ;

 

«Κατά της πώλησης του ΟΛΘ ο Τζιτζικώστας»

Εδώ το «νέο και το φρέσκο» σε συσκευασία ΝΔ

 

Ακούγεται πάλι το σενάριο για κούρεμα καταθέσεων. Μέχρι να συμβεί θα είναι καταστροφολογία , αφού συμβεί απαραίτητη «θυσία». Προσδεθείτε

 

Δεν ξέρω αν το σκέφτονται στο Ποτάμι και στο ΠΑΣΟΚ το ενδεχόμενο στήριξης Τσίπρα, από όσα βλέπω νομίζω πως όχι, αλλά ελπίζω να γνωρίζουν ότι αν ο Τσίπρας τα καταφέρει θα αποροφηθούν ενώ αν αποτύχει θα εξαφανιστούν. Διαλέγουν και παίρνουν, σε περίπτωση που συνεργαστούν, το «σκοινί».

 

Ο Γιώργος ο Οικονομέας έχει αναλάβει εργολαβικά στο Mega Tv την υπεράσπιση του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τις επίμονες επισημάνσεις του, περί ψήφισης του μνημόνιο 3 των Τσίπρα – Καμμένου και από την αντιπολίτευση, σήμερα διεύρυνε τη γκάμα των ερωτήσεων – επιχειρημάτων υπέρ της συγκυβέρνησης. Ρώτησε τον εκπρόσωπο της ΝΔ αν θα εφαρμόσει η ΝΔ το μνημόνιο αν γίνει κυβέρνηση. Καλός στρατιώτης ο Γιώργος.

 

«Βρήκα κάτι συνταξιούχους των 1000 ευρώ και μου είπαν ότι αν είναι να σωθεί η χώρα να δώσουν μια ακόμη σύνταξη. Εδώ εσύ επέστρεψες τα 500 ευρώ» Αλέξης Τσίπρας (προσεχώς)

 

αυτά για σήμερα

Advertisements