Ψηφίσατε; Τώρα πληρώστε!!!

 

12322831_10207802081907830_5678159428733974605_o

Άρχισε το «ξήλωμα» λέει των μέτρων που πήραν οι φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους μήνες, έτσι, «τσαμπουκαλίδικα».

Και πολύ θα το χαρώ. Γιατί εσείς μας χαντακώσατε όχι μία αλλά τρεις φορές ενώ μάλλιασε η γλώσσα μας. Και ΔΕΝ ακούγατε αλλά χαιρόσασταν με την αγωνία μας ενώ μας βρίζατε, μας φτύνατε και μας λοιδορούσατε, θέλατε να μας πικάρετε, σας άρεσε που το θρασίμι έπαιζε στα ζάρια τη χώρα και εμείς τρέμαμε, και τώρα τολμάει να μιλάει για «διαπλοκή» ενώ η Γιάννα τον περιφέρει σαν τον χιμπατζή του Τσίρκου στα διεθνή forums παρέα με τα lobbies και γελάει ο κόσμος ενώ αυτός, ελλειμματικός και αποσβολωμένος από το πολύ σπρώξιμο των lobbies και τις απαιτήσεις της θέσης του δεν μπορεί να αρθρώσει ούτε (πολιτικό) λόγο ούτε λέξη.

Ε ναι.

Σας αξίζει να πεινάσετε, να κρυώσετε και να κλάψετε μαζί μας αυτό το χειμώνα, ΣΥΡΙΖΑΙοι «νωποί εντολείς – the reboot». Και αν σας είχε μείνει κουκούτσι μυαλό από το τρέλαμα, τα Ικαριώτικα στο Σύνταγμα και τα «πουταναόλα», αντί να κάνετε καμιά βλακεία να κατεβείτε στους δρόμους, εσείς οι εξαπατημένοι πελάτες είτε φορώντας κουκούλες, είτε σαν τα ζόμπι με τις μονότονες κραυγές και τα περίεργα αντιπαθητικά αρχικά σας ΓΣΕΕΑΔΕΔΥΠΟΕΟΤΑΟΛΜΕΠΟΣΔΕΠΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, γιατί σας έκοψαν και άλλο επίδομα, να διαδηλώσετε για ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για τις οποίες ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ αντί να φωνάζετε για «ξεπουλήματα» και λοιπές βλακείες.

Τα λεφτά τελειώσανε. Αν δεν βρεθούν κορόιδα να επενδύσουν στην αντιπαθητική και μικρή αυτή χώρα με την καλύτερη φύση και τους χειρότερους κατοίκους με τις χειρότερες επιδόσεις σε όλους τους πολιτισμικούς δείκτες του Δυτικού κόσμου, θα μας πάρει όλους ο διάολος.

Επενδύσεις, επενδύσεις, επενδύσεις.

Αλλιώς είναι απλό: ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ..

ΚΚ2

Advertisements