Acropolis Adieu, Yianna and Alexis…

12038673_10207406412536343_8136340748766779749_o

Το μόνο που δεν είπε ο Αλέξης στην ομιλία του στον ΟΗΕ:

«Εμείς έχουμε δουλέψει σκληρά στη ζωή μας ρε!!! Κοντά σαράντα χρόνια τη χτίζαμε την Ακρόπολη όπως την ξέρετε ρε, ρε, έρεψαν χρόνια στα γιαπιά ο Ικτίνος, ο Καλλικράτης και ο Φειδίας και μετά έβαλαν και ένα χεράκι οι Ρωμαίοι. Άσε που δούλεψα και δεκαεπτά ολόκληρες ώρες σερί μόνος μου!!! Τι να λέμε!»

Πάντως ας του πει κάποιος του αστοιχείωτου και απερίσκεπτου πολιτικού νάνου ότι οι πιο σημαντικοί από αυτούς που ήθελαν «να μας βγάλουν από το Ευρώ» είναι αξιωματούχοι στις πλουσιότερες και σταθερότερες χώρες της Ευρώπης που ανησυχούν για τα λεφτά τους. Και εγώ προσωπικά τους δίνω κάποιο δίκιο άσχετα αν και φυσικά απεύχομαι μια τέτοια εξέλιξη, την οποία όμως -Μη σκάτε!- το αστοιχείωτο την εξέταζε σοβαρά μέχρις ότου έμαθε πως αν πραγματοποιείτο θα κατέστρεφε το πολιτικό του μέλλον. Ποια Ελλάδα…

Οπότε ας πει κάποιος στο κλαψιάρικο ζητιανάκι ότι ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ και ότι σου δίνουν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ. Αυτά βέβαια όταν δεν έχεις πλούσιο μπαμπά να σου πληρώνει την «επανάσταση».

Α και πριν κλείσω κάτι ακόμα:

Αγαπητή Γιάννα, και εγώ θεωρώ ότι ο Καραμανλής τότε έπρεπε να σε κάνει υπουργό για τη διαχείριση των Ολυμπιακών Ακινήτων στη θέση της ολίγιστης Φάνης (η οποία σε έκρηξη ειλικρίνειας φέρεται να είπε «τι το θέλαμε το κ@λ@στέγαστρο – κατάλαβες πόσο πίστευε στη δουλειά της) και των μετέπειτα εξίσου ανύπαρκτων. Πιστευω ότι όντως η αξιοποίηση τους υπό την αρχηγεία σου θα ήταν δεδομένη και με την ίδια διαχειριστική επιτυχία που είχαν οι Ολυμπιακοί αγώνες. Δεν σε έκαναν όμως και αντιλαμβάνομαι την όποια πικρία σου.

Θα ήθελα να σου πω όμως ότι τώρα δεν εκδικείσαι απλά αυτούς που τότε σε αδίκησαν. Τώρα καταστρέφεις την πατρίδα σου.

Μην έχεις αυταπάτες ότι το ασταθές μειράκιον που μας κοτσάρατε θα μας ξανατρέχει σε πέντε-έξη μήνες και θα ξαναγράφεις έντρομη στα blogs «Για όνομα του Θεού μείνετε στην Ευρώπη». Και τότε ενδέχεται μέσα στην έμφυτη αλαζονεία του να σε γράψει στα άγραφα διότι ελλείψει ελέγχου και λόγω υπερπροστασίας και pampering που λένε και στο χωριό μου, τη μια από το σπίτι του, την άλλη από εσάς, θα έχει χάσει κάθε έλεγχο στο παραλήρημα του.

Και τότε θα σε πουλήσει και εσένα μαζί με τη χώρα που τόσο μίσησε, όπως πούλησε και όλους αυτούς που τον στήριξαν. Τον Αλαβάνο, τον Γλέζο, τον (Μίκη) Θεοδωράκη, τον Κουβέλη, τη Ζωή κλπ κλπ.

You are next.

Σκέψου που επενδύεις και γιατί. Σκέψου το, διότι το Βασίλειο που ονειρεύεσαι να παραλάβεις, ΑΝ και όταν το παραλάβεις, θα είναι πλέον τόσο ερείπια και δε θα έχει κανένα από τα μεγαλεία που υπολογίζεις.

Τράβα την πρίζα από την παράνοια ή βάλτου μυαλό και χαλινό πριν χάσει τελείως τον έλεγχο. Είναι καιρός.

ΚΚ2

Advertisements